TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U LAŽI JE KRAĆA PLATA: Dodik potpredsedniku RS Ramizu Salkiću umanjio zaradu za 20 odsto!

Kurir - 13.02.2018

Dodik je naložio donošenje rešenja o utvrđivanju osnova plate kojim je potpredsedniku Srpske Ramizu Salkiću umanjena plata za 20 posto, saoštio je kabinet predsednika RS. U saopštenju se navodi da je odluka doneta "zbog Salkićevog iznošenja notornih neistina koje nanose ...

Salkić: Dodik me nije birao, za one koji jesu radiću bez plate

Blic - 13.02.2018

Milorad Dodik mora da zna da Ramiz Salkić nije čovek koji se kupuje i prodaje. Odgovor je ovo potpredsendika RS na tvrdnje Milorada Dodika, predsednika Srpske da je naložio da se Salkiću za 20 odsto umanji osnovna plata, zbog, kako je naveo, iznošenja "notornih neistina koje ...

Dodik umanjio platu potpredsedniku Srpske za 20 odsto

Blic - 13.02.2018

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je naložio donošenje rešenja o utvrđivanju osnova plate kojim je potpredsedniku Srpske Ramizu Salkiću umanjena plata za 20 odsto, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike.

Dodik: Ratnohuškačku retoriku Salkić može da koristi u Sarajevu, u Srpskoj više neće

Blic - 13.02.2018

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da permanentna ratnohuškačka retorika potpredsednika RS, Ramiza Salkića, prepuna laži i dezinformacija ima za cilj dizanje tenzija u Srpskoj i kao takva ovde ne može i neće proći.

Za SDS nije sporna kupovina pušaka za policiju RS, ali kamera i radara jeste

Novi Magazin - 13.02.2018

Potpredsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Kostadin Vasić izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da SDS ne vidi ništa sporno u nabavci 2.500 pušaka za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS).