TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TREBA SVE DA NAS JE SRAMOTA ŠTO JE TAKAV KLUB PRED GAŠENJEM! Srpski vaterpolista OGORČEN dešavanjima u PARTIZANU!

Kurir - 01.07.2020

On ne može da veruje da je jedan od najvećih i najtrofejnijih vaterpolo klubova sveta je pred gašenjem zbog ogromnih finansijskih problema. "Godinama sa tugom gledam Partizan, od kada je krenuo nizbrdo. Nadam se da će situacija da se popravi, da će doći neko ko će izvući klub.

Treba da nas je sramota što je Partizan pred gašenjem

Mozzart Sport - 01.07.2020

Srpski vaterpolista Marko Avramović smatra da je nedopustivo to što se Partizan nalazi na rubu egzistencije i da bez njega neće biti ni srpskog vaterpola. Avramović se posle šest godina vratio u Srbiju i igraće za Novi Beograd, koji sa klupe predvodi Vladimir Vujasinović .

"Trebalo bi da nas je sve sramota što je Partizan pred gašenjem"

B92 - 01.07.2020

Srpski vaterpolista Marko Avramović žali zbog teške situacije u Partizanu. Jedan od najvećih vaterpolo klubova sveta je pred gašenjem zbog ogromnih finansijskih problema. "Godinama sa tugom gledam Partizan, od kada je krenuo nizbrdo.

"Treba da nas bude sramota što takvom klubu preti gašenje"

Telegraf - 01.07.2020

Marko Avramović, nekadašnji reprezentativac Srbije u vaterpolu posle šest godina se vratio u Srbiju, u rodni Beograd. Ali, od iduće sezone neće nositi kapicu matičnog Partizana ili Crvene zvezde, s kojom je 2013. pokorio Evropu, već Novog Beograda.

„Sačvajmo Partizan“: Marko Avramović pojačao Novi Beograd, ali je tužan zbog crno-belih

Novosti - 01.07.2020

Partizan je rasadnik talenata, fabrika igrača i mislim da bez njega nema ni budućnosti našeg vaterpola, pogotovo reprezentacije – ističe – ističe srpski vaterpolista MARKO Avramović se posle šest godina vratio u Srbiju, u rodni Beograd.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE GRMI: Sramota je što je Partizan pred gašenjem!

Republika - 01.07.2020

Višestruki šampion Evrope je pred gašenjem zbog ogromnih finansijskih problema. - Godinama sa tugom gledam Partizan, od kada je krenuo nizbrdo. Nadam se da će situacija da se popravi, da će doći neko ko će izvući klub.

PARTIZAN JE PRED GAŠENJEM, TREBALO BI DA NAS JE SRAMOTA! Bivši vaterpolista Zvezde ne može da ćuti!

Informer - 01.07.2020

Srpski vaterpolista Marko Avramović kaže da je nedopustivo to što je Partizan na rubu egzistencije i da bez njega neće biti ni srpskog vaterpola Avramović se posle šest godina vratio u Srbiju i igraće za Novi Beograd, koji sa klupe predvodi Vladimir Vujasinović.