TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(FOTO) ŠTA NA OVO KAŽE VAJDA? Guru Imaz uz Đokoviće u Monte Karlu!

Informer - 15.04.2019

Pepe Imaz je čovek na kojeg su ljuti navijači Novaka Đokovića... Od kada se Španac pojavio u karijeri našeg asa, Srbin je doživeo veliki pad, sada je ponovo tu Za Imaza kažu da je guru i da je na pogrešan način radio sa Novakom. Na turniru u Monte Karlu je ponovo tu.

Pepe Imaz se vratio: Kontroverzni guru prati Đokoviće u Monte Karlu!

Telegraf - 15.04.2019

Španac je i dalje tu Vlasnik teniske akademije "Ljubav i mir" nije potpuno prekinuo kontakte sa porodicom Đoković, iako se već neko vreme ne pojavljuje na mečevima najboljeg tenisera planete . On i dalje radi sa Novakovim bratom Markom koga je posmatrao tokom treninga, uoči ...

Pepe Imas se vratio FOTO

B92 - 15.04.2019

Pepe Imas, španski teniski trener i samoproklamovani guru, ponovo se pojavio u javnosti u blizini porodice Đoković. Imas se povukao iz javnosti, što se tiče saradnje sa Novakom i Markom Đokovićem, zbog ogromnih kritika na njegov način rada i poruku koju šalje.

OTKUD SAD ON!? Pepe Imaz došao u Monte Karlo da TRENIRA sa Đokovićem (VIDEO)

Srbija Danas - 15.04.2019

Pepe Imaz, španski teniski trener i samoproklamovani guru, ponovo se pojavio u javnosti u blizini porodice Đoković. Imas se povukao iz javnosti, što se tiče saradnje sa Novakom i Markom Đokovićem, zbog ogromnih kritika na njegov način rada i poruku koju šalje.