TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Stefanović: Mnogo faktora utiče na odluku o izlasku na vanredne izbore

Novi Magazin - 20.01.2019

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da je uvek za to da se proveri volja naroda, ali da je mnogo faktora koji će uticati da se formuliše odluka o izlasku na vanredne izbore.

STEFANOVIĆ: Nije laka odluka raspisati vanredne parlamentarne izbore! Datum nismo pominjali

Kurir - 20.01.2019

Nije laka odluka raspisati vanredne parlamentarne izbore jer postoje različiti faktori koje treba uzeti u obzir, a još nije bilo reči o datumu njihovog mogućeg održavanja, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović. "To nije laka odluka.

Stefanović o izborima: Ja sam za, ali odluka zavisi od više faktora, Kosova, ekonomije.., pa nema ni datuma

Blic - 20.01.2019

Član predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović kaže za RTS da je on uvek za to da se proveri volja naroda, ali da je mnogo faktora koji će uticati da se formuliše odluka o izlasku na vanredne izbore. Povodom navoda da će izbori biti održani 31. marta ili 14.

Stefanović za RTS: Odluka o izborima nije laka

RTS - 20.01.2019

Član predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović kaže za RTS da je on uvek za to da se proveri volja naroda, ali da je mnogo faktora koji će uticati da se formuliše odluka o izlasku na vanredne izbore. Povodom navoda da će izbori biti održani 31. marta ili 14.

Stefanović: Teška odluka o izborima, datum se ne zna

Mondo - 20.01.2019

Nije laka odluka raspisati vanredne parlamentarne izbore jer postoje različiti faktori koje treba uzeti u obzir. Još nije bilo reči o datumu njihovog mogućeg održavanja, kaže ministar Nebojša Stefanović. "To nije laka odluka.

Stefanović: Uvek sam za proveru volje naroda

Danas - 20.01.2019

Član predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović rekao je da je on uvek za to da se proveri volja naroda, ali da je mnogo faktora koji će uticati da se formuliše odluka o izlasku na vanredne izbore, prenosi RTS. Povodom navoda da će izbori biti održani 31. marta ili 14.

Stefanović: Teška odluka, datum nismo pominjali

B92 - 20.01.2019

Beograd -- Nije laka odluka raspisati vanredne parlamentarne izbore jer postoje različiti faktori koje treba uzeti u obzir. To je rekao ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović koji je naveo da još nije bilo reči o datumu njihovog mogućeg održavanja.

Stefanović: Odluka o izborima nije laka

Politika - 20.01.2019

Nije laka odluka raspisati vanredne parlamentarne izbore jer postoje različiti faktori koje treba uzeti u obzir, a još nije bilo reči o datumu njihovog mogućeg održavanja, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović. „To nije laka odluka.