TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SUDAR RUSKOG I TURSKOG TERETNOG BRODA U BOSFORU: U pomoć pritekla tri spasilačka čamca i 14 tegljača

Novosti - 25.09.2021

- U sudaru nema povređenih ili poginulih, a brodovi su oštećeni. Na lice mesta su poslata u pomoć tri spasilačka čamca i 14 tegljača. Oba teretna broda su usidrena u luku - navodi se u saopštenju, javio je Sputnjik.

INCIDENT NA MORU Sudar ruskog i turskog teretnog broda u Bosforu (VIDEO)

Blic - 25.09.2021

Ruski teretni brod "Rusič 10" sudario se u moreuzu Bosforu sa turskim teretnim brodom "Tahsin Imamoglu", saopštila je obalska straža Turske. - U sudaru nema povređenih ili poginulih, a brodovi su oštećeni. Na lice mesta su poslata u pomoć tri spasilačka čamca i 14 tegljača.

Sudar ruskog i turskog teretnog broda u Bosforu

Nova - 25.09.2021

Ruski teretni brod „Rusič 10“ sudario se u moreuzu Bosforu sa turskim teretnim brodom „Tahsin Imamoglu“, saopštila je obalska straža Turske. „U sudaru nema povređenih ili poginulih, a brodovi su oštećeni. Na lice mesta su poslata u pomoć tri spasilačka čamca i 14 tegljača.

U sudaru teretnih brodova nema povrijeđenih

Avaz - 25.09.2021

Ruski teretni brod "Rusič 10" sudario se u moreuzu Bosforu sa turskim teretnim brodom "Tahsin Imamoglu", saopćila je obalska straža Turske . - U sudaru nema povrijeđenih ili poginulih, a brodovi su oštećeni. Na lice mjesta su poslata u pomoć tri spasilačka čamca i 14 tegljača.

Sudar ruskog i turskog teretnjaka u Bosforu: Na lice mesta poslato 14 tegljača i 3 spasilačka čamca

Telegraf - 25.09.2021

Ruski teretni brod „Rusič 10“ sudario se u moreuzu Bosforu sa turskim teretnim brodom „Tahsin Imamoglu“ , saopštila je obalska straža Turske, a prenosi Tanjug. - U sudaru nema povređenih ili poginulih, a brodovi su oštećeni.

SUDAR DVA BRODA NA BOSFORU! Spasilački čamci odmah poslati na lice mesta, nema povređenih

Espreso - 25.09.2021

Kako mediji prenose, sudar se dogodio kod obale istanbulske oblasti Jenikej u Bosforu Ruski teretni brod „Rusič 10“ sudario se u moreuzu Bosforu sa turskim teretnim brodom „Tahsin Imamoglu“, saopštila je obalska straža Turske, a prenosi Tanjug.