TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Al Kelaifi nasledio Anjelija na mestu predsednika EKA

RTS - 22.04.2021

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi novi je predsednik Evropske asocijacije klubova ...

Anjelija zamenio Naser Al Kalifi! ČUVENI BOGATAŠ i vlasnik PSŽ-a u novoj ulozi

Blic - 22.04.2021

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kalifi novi je predsednik Evropske asocijacije klubova (EKA). Kako se navodi u saopštenju, on je nasledio predsednika Juvsntusa Andreuu Anjelija. Jasno je da ova odluka ima veze sa debaklom projekta Superliga Evrope.

UEFA "nagradila" Al Kelaifija i čelnike Bajerna što nisu podržali Superligu

Telegraf - 22.04.2021

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi novi je predsednik Evropske asocijacije klubova (EKA). Kako se navodi u saopštenju, on je nasledio predsednika Juvsntusa Andreuu Anjelija koji je nedavno svojevoljno napustio UEFA zbog planova oko Superlige.

Al Kelaifi umesto Anjelija vodi Evropsku asocijaciju klubova

Nova - 22.04.2021

Predsednik fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Naser Al-Kelaifi imenovan je za prvog čoveka Evropske asocijacije klubova (ECA). On će na toj poziciji zameniti predsednika Juventusa Andreu Anjelija koji je podneo ostavku nakon što je italijanski klub odlučio da se pridruži ...

ANJELI JE PROŠLOST: Naser Al Kelaifi novi predsednik ECA

Srbija Danas - 21.04.2021

Prvi čovek Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi novi je predsednik Evropske klupske asocijacije (ECA). On je izglasan na zasedanju održanom u sredu, dan nakon što je propala ideja o osnivanju Superlige Evrope čiji je bogati šeik bio protivnik.

AL KELAIFI SE PREDOMISLIO! EKA ima novog PREDSEDNIKA

Informer - 21.04.2021

Novi predsednik Evropske asocijacije Klubova je vlasnik Pari Sen Žermena, Naser Al Kelaifi Gazda Pari Sen Žermena, Naser Al Kelaifi odbijao je da zameni Andreu Anjelija i postane predsednik Evropske asocijacije Klubova (EKA).

Al Kelaifi se predomislio i postao prvi čovek EKA

Mozzart Sport - 21.04.2021

Onoliko koliko je trajala evropska Superliga, toliko je Naser Al Kelaifi odbijao da zameni Andreu Anjelija i postane predsednik Evropske asocijacije klubova (EKA). Gazda Pari Sen Žermena je poručio da želi da ostane „običan“ član Izvršnog komiteta i da se sa tog položaja bori za ...