TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oduševio javnost

ALO - 14.02.2020

Još jednom pokazao koliko je voli! Poznati srpski reper Vuk Mob, danas je na svom Instagram proflu putem storija javno čestitao Dan zaljubljenih svojoj verenici Oliveri Konatar i još jednom pokazao koliko je voli.

VUK MOB NIKAD EMOTIVNIJI: Verenici čestitao Dan zaljubljenih na OVAJ način i sve ODUŠEVIO (FOTO)

Srbija Danas - 14.02.2020

Pevač Vuk Mob, u prošlosti je bio pored svojih hitova prepoznatljiv po burnom životu, izlascima, opijanjima i vezama koje su bile daleko od ozbiljnih, činilo se. Danas, Vuk i dalje ređa hitove, ali je sasvim druga ličnost.

Ekskluzivni Paparaco

ALO - 14.02.2020

Pošto Olja nije mogla da se odluči za jednu, reper joj je kupio čak tri, saznaje „Alo!“ Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar uveliko se bave organizacijom svog venčanja, koje će se desiti za nekoliko meseci.

Kupi sve tri, neće da se baci: Vuk Mob dao 15.000 evra za venčanice!

Mondo - 13.02.2020

Reper koji je na novogodišnjem nastupi zaprosio devojku, "lakši" za malo bogatstvo Reper je devojku zaprosio pred publikom na novogodišnjem nastupu , a sada je došlo vreme i da se kupi venčanica. Ili tri... "Olja i Vuk su došli u salon oko tri sata, a napustili ga dva sata ...

VUK MOB ISKEŠIRAO 20.000 € ZA 3 VENČANICE! Reper nije ni trepnuo, a za te pare mogao da kupi KOLA

Kurir - 14.02.2020

Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar uveliko se bave organizacijom svog venčanja, koje će se desiti za nekoliko meseci. Reper je odlučio da svojoj dragoj kupi čak tri venčanice, a za to zadovoljstvo iskeširao je ni manje ni više nego 20.000 evra! "Satima je probala haljine ...

PRIPREME U TOKU! Vuk Mob svojoj izabranici kupio TRI VENČANICE, a od SUME će vam se ZAVRTETI U GLAVI

Srbija Danas - 14.02.2020

Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar uveliko se bave organizacijom svog venčanja, koje će se desiti za nekoliko meseci. Reper je odlučio da svojoj dragoj kupi čak tri venčanice, a za to zadovoljstvo iskeširao je ni manje ni više nego 20.000 evra, prenosi "Alo".

Vuk Mob ne pita koliko košta – Iskeširao 20.000 EVRA i ispunio želju svojoj verenici!

Svet - 14.02.2020

Pevač Vuk Mob uživa u ljubavi sa Oliverom Konatar. Reper je priredio pravo iznenađenje svojoj izabranici kada je na jednom od svojih nastupa zaprosio. Njegovi fanovi su gromoglasnim aplauzom pozdravili ovaj gest, kada je ona izgovorila “DA”.