TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZA ISTORIJU Žene konačno na tribinama u Saudijskoj Arabiji, Mažić delio pravdu u meču za prepričavanje /FOTO/

Blic - 13.01.2018

Početak ove godine doneo je istorijske fudbalske trenutke - žene u Saudijskoj Arabiji prvi put su mogle da budu na tribinama i uživo prate utakmice. Prvi put se to dogodilo u petak u susretu Al-Ahlija i Al-Batina, a drugi ove subote kada su se sastali fudbaleri dva najbolja tima ...

Ženama u Saudijskoj Arabiji dozvoljeno da idu na utakmice

Politika - 13.01.2018

RIJAD - Ženama u Saudijskoj Arabiji po prvi put je dozvoljeno da uđu na sportski stadion da gledaju fudbalsku utakmicu. Korak je jedan u nizu predviđenih u ovoj godini u Saudijskoj Arabiji kojim se ukidaju ograničenja za žene, prenela je agencija AP.

Žene u Saudijskoj Arabiji konačno gledaju fudbal uživo: Videle su i Mažića!

Telegraf - 13.01.2018

Najbolji srpski arbitar sa saradnicima sudio drugi meč u istoriji ove muslimanske zemlje kojem su prisustvovale pripadnice slabijeg pola Srpska sudijska trojka u sastavu , Dalibor Đurđević i Milovan Ristić svedočila je, u ulozi aktera, istorijskoj utakmici koja se odigrala u ...

(VIDEO) MAŽIĆ SVEDOČIO ISTORIJI: Žene prvi put u istoriji prisustvovale fudbalskoj utakmici u Saudijskoj Arabiji

Kurir - 13.01.2018

Princ Mohamed bin Salman u delo sprovodi najave da će žene u Saudijskoj Arabiji dobiti veće slobode, pa su sredinom prošle godine stekle pravo da upravljaju automobilima, a u oktobru je doneta odluku da mogu da prisustvuju sportskim događajima. To se ovog 12.

Saudijke navijale prvi put sa tribina

RTS - 13.01.2018

Odlukom vlasti u Saudijskoj Arabiji, žene u toj zemlji mogle su prvi put da na stadionu prate fudbalski ...

U Saudijskoj Arabiji otvoren prvi salon automobila ISKLJUČIVO ZA ŽENE

Blic - 13.01.2018

Saudijska Arabija je nedavno objavila da će odobriti ženama da voze automobile, a sada je u gradu Džedi otvoren prvi salon namijenjen isključivo ženama koje žele kupiti vozilo. Iako su dobile dozvolu da polažu vozačke ispite i voze automobile, salon namijenjen isključivo ženama ...

Saudijski El Klasiko! Jedni su najtrofejniji, drugi stariji od države

Mozzart Sport - 13.01.2018

Al Hilal na Al Itihad Leonardov Al Ahli jedini je pravi rival Al Hilala u šampionskoj trci, ali sudari sa Al Itihadom ipak su najveći mečevi koji će lider prvenstva Saudijske Arabije imati u ovoj sezoni. U Evropi možda nije toliko poznato, ali okršaji Al Hilala i Al Itihada ...

Saudijke prvi put na fudbalskim stadionima

N1 - 13.01.2018

Žene u Saudijskoj Arabiji od petka mogu da gledaju fudbalske utakmice na stadionu, što je najnovija odluka vlasti koja govori o otvaranju društva. Arij al-Gamdi je godinama navijala za svoj fudbalski klub ispred televizijskog ekrana u svom domu u Džedi.

S. Arabija: Po prvi put žene mogu na fudbalske utakmice

RTV - 13.01.2018

Ženama u Saudijskoj Arabiji po prvi put je dozvoljeno da uđu na sportski stadion da gledaju fudbalsku utakmicu. Korak je jedan u nizu predviđenih u ovoj godini u Saudijskoj Arabiji kojim se ukidaju ograničenja za žene, prenela je agencija AP.

Leo, gde si?

Mozzart Sport - 12.01.2018

Bivši ofanzivac Partizana nije bio u protokolu na prthodna tri susreta Al Ahlija, a tim iz Džede na zvaničnom sajtu nema nikakve novosti vezane za eventualnu povredu temperamentnog Brazilca Imao je Al Ahli priliku da se približi Al Hilalu, ali je ubedljivo poražen u prošlom kolu ...

Istorijski fudbalski meč na obali Crvenog mora: Žene prvi put na stadionu (FOTO)

Srbija Danas - 12.01.2018

Saudijska Arabija dozvoila je danas ulaz ženama na stadion. Prvi put u istoriji ukinuta je zabrana zbog koje lepši pol nije mogao da prisustvuje najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Pljačkaši su pokušali da joj otmu torbu, ali zbog onoga što je nosila u njoj BORILA SE KAO LAV ...

Žene u Saudijskoj Arabiji sada mogu da gledaju fudbalske utakmice na stadionima (VIDEO)

Telegraf - 13.01.2018

Prve navijačice došle su na stadion gotovo dva sata pre početka utakmice saudijske profesionalne lige između al-Ahlija i al-Batina u od petka mogu da gledaju na , što je najnovija odluka vlasti koja govori o otvaranju društva.

RIJAD: Žene prvi put na stadionu gledale fudbal

Mondo - 13.01.2018

Ženama u Saudijskoj Arabiji po prvi put je dozvoljeno da uđu na sportski stadion da gledaju fudbalsku utakmicu. Korak je jedan u nizu predviđenih u ovoj godini u Saudijskoj Arabiji kojim se ukidaju ograničenja za žene , prenela je agencija AP.

Saudijke prvi put na fudbalskim stadionima

Danas - 13.01.2018

Žene u Saudijskoj Arabiji od petka mogu da gledaju fudbalske utakmice na stadionu, što je najnovija odluka vlasti koja govori o otvaranju društva, prenose svetski mediji. Arij al-Gamdi je godinama navijala za svoj fudbalski klub ispred televizijskog ekrana u svom domu u Džedi.

Žene konačno mogu na fudbalske utakmice!

ALO - 13.01.2018

Ženama u Saudijskoj Arabiji po prvi put je dozvoljeno da udju na sportski stadion da gledaju fudbalsku utakmicu. Korak je jedan u nizu predviđenih u ovoj godini u Saudijskoj Arabiji kojim se ukidaju ograničenja za žene, prenela je agencija AP.

Prvi put u Saudijskoj Arabiji ŽENE NA FUDBALSKIM UTAKMICAMA

Pink - 13.01.2018

Ženama u Saudijskoj Arabiji po prvi put je dozvoljeno da uđu na sportski stadion da gledaju fudbalsku utakmicu. Korak je jedan u nizu predviđenih u ovoj godini u Saudijskoj Arabiji kojim se ukidaju ograničenja za žene, prenela je agencija AP.

PROMENE U SAUDIJSKOJ ARABIJI Po prvi put žene mogu na fudbalske utakmice

Blic - 14.01.2018

Ženama u Saudijskoj Arabiji po prvi put je dozvoljeno da uđu na sportski stadion da gledaju fudbalsku utakmicu. Korak je jedan u nizu predviđenih u ovoj godini u Saudijskoj Arabiji kojim se ukidaju ograničenja za žene, prenela je agencija AP.

Ženama prvi put dozvoljen ulazak na stadione

Al Jazeera - 14.01.2018

U Saudijskoj Arabiji žene će ubuduće moći da gledaju i fudbalske utakmice. Saudijke prvi put na fudbalskom meču EPA Ženama u Saudijskoj Arabiji prvi put je dozvoljeno da uđu na sportski stadion da gledaju fudbalsku utakmicu.