TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U eksploziji u Solinu oštećena četiri vozila

N1 - 17.10.2021

Četiri vozila oštećena su u eksploziji koja se dogodila u Solinu u subotu uvečer a u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, izvijestila je Splitsko-dalmatinska policijska uprava. Nepoznati je počinitelj bacio nepoznatu eksplozivnu napravu u ulici Gašpini 45 oko 22.13 sati.

Solin: Netko je bacio bombu, oštećena su četiri automobila

24sata.hr - 17.10.2021

Subotu je obilježila bomba bačena u Ulici Gašpini, nema ozlijeđenih Oko 22 sata i 13 minuta u Ulici Gašpini kod kućnog broja 45, došlo je do eksplozije. Prema prvim informacijama, nepoznati počinitelj bacio je eksplozivnu napravu, najvjerojatnije bombu.

Bacio eksplozivnu napravu i oštetio četiri automobila, nema ozlijeđenih

Vecernji.hr - 16.10.2021

Mjesto događaja se osigurava i slijedi očevid - javljaju iz policije. Nepoznati počinitelj bacio je nepoznatu eksplozivnu napravu i pritom oštetio četiri parkirana automobila u Solinu. Policija javlja kako se incident dogodio oko 22.13 sati u ulici Gašpini kod kućnog broja 45.

Eksplozija u Solinu: Nepoznata eksplozivna naprava oštetila četiri vozila, nema ozlijeđenih

Dnevnik.hr - 16.10.2021

U večernjim satima u subotu u Solinu nepoznati počinitelj bacio je eksplozivnu napravu kojom je oštetio četiri parkirana vozila. Ozlijeđenih nema, a očevid je u tijeku. Nepoznati počinitelj bacio je eksplozivnu napravu u Solinu u subotu oko 22 sata, izvijestila je tamošnja ...

Na cestu u Solinu bacio eksplozivnu napravu, oštećena četiri auta

Index.hr - 17.10.2021

ČETIRI vozila oštećena su u eksploziji koja se dogodila u Solinu u subotu uvečer, a u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. Nepoznati je počinitelj bacio nepoznatu eksplozivnu napravu u ulici Gašpini 45 oko 22:13.