TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Požar u Tehničkoj školi u Novom Pazaru: Vatra zahvatila kabinet

Nova - 14.10.2021

Nešto oko 17 sati u Tehničkoj školi u Novom Pazaru došlo je do požara kada je vatra zahvatila jedan od kabineta u ovoj školi. Brzom reakcijom uprave i profesora škole, učenici su evakuisani, a požar je brzom reakcijom vatrogasne jedince ugašen.

POŽAR U ŠKOLI U NOVOM PAZARU: Učenik povređen, deca evakuisana

Novosti - 14.10.2021

Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi. Učenici i školsko osoblje su odmah evakuisani, a na licu mesta su bile i ekipe hitne pomoći. Požar je nastao u pripremnoj prostoriji škole na drugom spratu, a gust dim se naglo ...

Ugašen požar u Tehničkoj školi u Novom Pazaru! Jedan učenik prevezen u bolnicu (FOTO/VIDEO)

IndeksOnline - 14.10.2021

NOVI PAZAR – U požaru koji se dogodio danas u Tehničkoj školi u Novom Pazaru, lakše je povređen jedan učenik, potvrdila je za indeksonline.rs profesorica te škole Dina Omerović. Ekipa vatrogasne jedinice ugasila je požar uz pomoć nastavnika, koji su svojim vatrogasnim aparatima ...

Požar u Tehničkoj školi u Novom Pazaru, jedan učenik povređen

RTS - 14.10.2021

Jedan učenik je lakše povređen u požaru koji je izbio u kabinetu za održavanje računara u Tehničkoj školi u Novom Pazaru, javlja dopisnik ...

Požar u Tehničkoj školi u Novom Pazaru, jedan učenik povređen

Sputnik - 14.10.2021

Jedan učenik lakše je povređen u požaru koji je izbio u kabinetu za održavanje računara u Tehničkoj školi u Novom Pazaru. Požar je, zahvaljujući efikasnoj akciji vatrogasaca i zaposlenih u toj obrazovnoj ustanovi, brzo lokalizovan i ugašen.

POŽAR U ŠKOLI U NOVOM PAZARU: Deca evakuisana (FOTO/VIDEO)

IndeksOnline - 14.10.2021

NOVI PAZAR – U jednoj prostoriji Tehničke škole u Novom Pazaru izbio je požar, a kako saznajemo, nije bilo povređenih učenika. Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi.

POŽAR U ŠKOLI U NOVOM PAZARU: Deca evakuisana (VIDEO)

Kurir - 14.10.2021

NOVI PAZAR – U jednoj prostoriji Tehničke škole u Novom Pazaru izbio je požar, a kako saznajemo, nije bilo povređenih učenika. Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi, prenosi Indeksoline.rs.

POŽAR U NOVOPAZARSKOJ ŠKOLI Učenici hitno evakuisani

Blic - 14.10.2021

U jednoj prostoriji Tehničke škole u Novom Pazaru izbio je požar, ali nije bilo povređenih učenika. Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi, piše Indeksoline.rs.

BUKNUO POŽAR U ŠKOLI U NOVOM PAZARU: Učenici hitno evakuisani!

Espreso - 14.10.2021

Još se ne zna šta je uzrok požara U jednoj prostoriji Tehničke škole u Novom Pazaru izbio je požar , a kako saznajemo, nije bilo povređenih učenika. Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi, prenosi Indeksoline.rs.

POŽAR U ŠKOLI U NOVOM PAZARU: Deca evakuisana, jedan učenik povređen

Republika - 14.10.2021

Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi. Učenici i školsko osoblje su odmah evakuisani, a na licu mesta su bile i ekipe hitne pomoći. Požar je nastao u pripremnoj prostoriji škole na drugom spratu, a gust dim se naglo ...

DRAMA U NOVOM PAZARU! Izbio požar u školi - deca evakuisana

Srbija Danas - 14.10.2021

Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi, prenosi Indeksoline.rs. Učenici i školsko osoblje su odmah evakuisani, a na licu mesta su i ekipe hitne pomoći.

EVAKUISANA DECA IZ ŠKOLE U NOVOM PAZARU! Došlo do požara

Informer - 14.10.2021

U jednoj prostoriji Tehničke škole u Novom Pazaru izbio je požar Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi. Učenici i školsko osoblje su odmah evakuisani, a na licu mesta su bile i ekipe hitne pomoći.

Požar u školi u Novom Pazaru: Povređen jedan učenik, gust dim se širio hodnicima

Telegraf - 14.10.2021

U jednoj prostoriji Tehničke škole u Novom Pazaru izbio je požar, a lakše je povređen jedan učenik. Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi, javlja Indeksonline.rs Učenici i školsko osoblje su odmah evakuisani, a na licu ...

POŽAR U ŠKOLI U NOVOM PAZARU: Evakuisani učenici i nastavnici, jedan učenik POVREĐEN!

Mondo - 14.10.2021

Požar je nastao u pripremnoj prostoriji škole na drugom spratu, a gust dim se naglo širio školom, pa je ona ubrzo i evakuisana. Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi.

POŽAR U ŠKOLI U NOVOM PAZARU! Deca hitno evakuisana, UČENIK ZADOBIO POVREDE

Pink - 14.10.2021

Vatrogasci su odmah upućeni na lice mesta. U jednoj prostoriji Tehničke škole u Novom Pazaru izbio je požar, a lakše je povređen jedan učenik. Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi.

POJAVIO SE SNIMAK SA MESTA POŽARA U NOVOM PAZARU! Vatrogasci se izborili sa stihijom (VIDEO)

Espreso - 14.10.2021

Uzrok požara još uvek nije poznat U požaru koji se dogodio danas u Tehničkoj školi u Novom Pazaru , lakše je povređen jedan učenik, potvrdila je za indeksonline.rs profesorka te škole Dina Omerović. Ekipa vatrogasne jedinice ugasila je požar uz pomoć nastavnika, koji su svojim ...

DETALJI POŽARA U NOVOM PAZARU! Osoblje škole odmah EVAKUISANO, jedan učenik POVREĐEN

Srbija Danas - 14.10.2021

U požaru koji se dogodio danas u Tehničkoj školi u Novom Pazaru, l akše je povređen jedan učenik , potvrdila profesorika te škole Dina Omerović. Vatrogasci su došli na mesto događaja i brzom reakcijom ugasili požar koji je pretio da se proširi.