TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SRAMOTA JE DA POSTOJE LISTE ČEKANJA ZA NAJTEŽE BOLESNIKE! Prof. dr Danica Grujičić javno UPUTILA OŠTRU PORUKU KOLEGAMA ...

Kurir - 15.05.2019

Novimenova v.d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije prof. dr Danica Grujičić obratila se na svom Fejsbuk profilu javnosti navodeći da ovo imenovanje za nju velika odgovornost i obaveza koju je dobila.

Prof. dr Danica Grujičić: Da ne bih bila jedna od onih koje kritikujem, odričem se plate

B92 - 15.05.2019

Novimenova v.d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije prof. dr Danica Grujičić istakla je da je ovo za nju velika odgovornost i obaveza. Pre svega, zahvalila se na podršci koju je dobila. "Daću sve od sebe da zajedno sa svojim kolegama omogućimo pacijentima ...

Institutu za onkologiju potrebno proširenje

Politika - 14.05.2019

Uradiću sve što mogu da smanjim liste čekanja na preglede, da medicinari koji vredno rade budu adekvatno nagrađeni i da ustanova dobije proširenje kapaciteta, koje je neophodno zbog velikog broja pacijenata. Ovim rečima u razgovoru za „Politiku” prof.

Danica Grujičić se odriče plate i ima plan kako da poboljša zdravstvo: "Sramota je da postoje liste čekanja za ...

Telegraf - 16.05.2019

- Kako znamo i umemo, moramo to da sredimo u najkraćem roku - rekla je doktorka Grujučić Novimenova v.d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije prof. dr istakla je da je ovo za nju velika odgovornost i obaveza. Pre svega, zahvalila se na podršci koju je dobila.

Prof. dr Danica Grujičić javno uputila oštru poruku kolegama i otkrila zašto se odrekla direktorske plate

Srbija24 - 16.05.2019

Novimenovana v.d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije prof. dr Danica Grujičić obratila se na svom Fejsbuk profilu javnosti navodeći da ovo imenovanje za nju velika odgovornost i obaveza koju je dobila.

NOVA DIREKTORKA INSTITUTA ZA ONKOLOGIJU ŠOKIRALA SRBE! Kada je rekla šta će uraditi sa PLATOM svi su ZANEMELI

Espreso - 16.05.2019

Danica se zahvalila na podršci koju je dobila! Novimenova v.d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije prof. dr Danica Grujičić istakla je da je ovo za nju velika odgovornost i obaveza. Pre svega, Danica se zahvalila na podršci koju je dobila.

ODRIČE SE PLATE DA POBOLJŠA ZDRAVSTVO! Danica Grujičić : Sramota je da postoje liste čekanja za najteže bolesnike!

Informer - 16.05.2019

Novimenova v.d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije prof. dr Danica Grujičić istakla je da je ovo za nju velika odgovornost i obaveza Pre svega, Danica se zahvalila na podršci koju je dobila.