TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TRAMP KRENUO NA PUT, PA ZABORAVIO ŽENU: Taman stigao kod helikoptera, pa se setio Melanije (VIDEO)

Kurir - 02.12.2019

Naime, na snimku koji kruži internetom vidi se američki predsednik koji lagano ide ka službenom helikopteru, da bi tek kada je stigao zastao da sačeka Melaniju. Snimak je objavljen na Jutjubu kanal „Foks 10 Feniks“.

Pogledajte kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću za Božić...

Mondo - 02.12.2019

Prva dama SAD Melanija Tramp predstavila je božićni dekor Bele kuće, čija je tema ove godine patriotizam koji slavi "Duh Amerike". Uz tradicionalnu prazničnu zelenu boju, Melanija je uvrstila i crvenu i plavu, a na božićno drvo je zabila i američku zastavu.

A gde je Melanija? Tramp zaboravio suprugu pred poletanje (VIDEO)

Vesti Online - 02.12.2019

Predsednik SAD Donald Tramp setio se svoje supruge Melanije tek na pola puta ka helikopteru. Snimak ovog događaja je objavio na Jutjubu kanal „Foks 10 Feniks“. Na snimku se vidi kako američki lider sam kreće ka letelici.

"PRELEPA IZLOŽBA PATRIOTIZMA" Sećate li se Melanijinih strašnih ukrasa od prošle godine? E, pa sad je dekoraciju počela ...

Blic - 02.12.2019

Prva dama SAD Melanija Tramp zvanično je otkrila kako je dekorisala Belu kuću povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika. Ovogodišnja tema bila je "Duh Amerike". U gotovo jednominutnom snimku koji je objavljen na njenim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, ...

Melanija Tramp okitila Belu kuću: Pogledajte sav taj raskoš i sjaj!

Kurir - 02.12.2019

Melanija Tramp nedavno je priznala da je još od leta počela da radi na planovima za božićnu dekoraciju Bele kuće , a kako je pre nekoliko dana iz Pensilvanije stigla i velika jelka koja će ove godine krasiti Plavu sobu, bilo je vreme da prva dama Amerike zasuče rukave! Zajedno ...

Melanija Tramp pokazala kako je ukrasila Belu kuću za praznike: Lažni sneg, jelke i puno lampiona

Telegraf - 02.12.2019

Prva dama Melanija Tramp otkrila je u nedelju uveče kako je ukrasila Belu kuću za predstojeće božićne i novogodišnje praznike . Na prazničnom videu koji je objavljen na Tviteru vidi se kako Melanija namešta poslednje detalje dekoraciji, koja je nazvana "Duh Amerike".

Melanija je ovo spremala MESECIMA, a sada pokazala kako je UKRASILA BELU KUĆU za praznike! (VIDEO)

Srbija Danas - 02.12.2019

Prva dama SAD Melanija Tramp zvanično je otkrila kako je dekorisala Belu kuću povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika. Ovogodišnja tema bila je "Duh Amerike". U gotovo jednominutnom snimku koji je objavljen na njenim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, ...

MELANIJA UKRASILA BELU KUĆU: Za inspiraciju poslužio joj je POZNATI HOROR FILM! (VIDEO)

Espreso - 02.12.2019

Američki mediji pišu da je priprema počela krajem leta, a da u samom postavljanju ukrasa učestvovao i veliki broj volontera Prva dama SAD Melanija Tramp zvanično je otkrila kako je dekorisala Belu kuću povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Tramp zaboravio Melaniju pred poletanje?

Mondo - 02.12.2019

Predsednik SAD Donald Tramp setio se svoje supruge Melanije tek na pola puta ka helikopteru. Na snimku stanice Fox 10 se vidi kako američki predsednik sam ide prema letelici da bi se na pola puta zaustavio i sačekao suprugu, sa kojom je zatim ušao u helikopter.

(VIDEO) TRAMP ZABORAVIO NA MELANIJU! Ovaj potez predsednika SAD nije bio baš šmekerski!

Informer - 02.12.2019

Predsednik SAD Donald Tramp setio se svoje supruge Melanije tek na pola puta ka helikopteru. Snimak ovog događaja je objavio na Jutjubu kanal „Foks 10 Feniks“ Na snimku se vidi kako američki lider sam kreće ka letelici.

Tramp zaboravio Melaniju pred poletanje? (VIDEO)

Srbija Danas - 02.12.2019

Snimak ovog događaja je objavljen na Jutjubu kanal "Foks 10 Feniks". Na snimku se vidi kako američki lider sam kreće ka letelici. Međutim, Tramp se nasred puta zaustavio i sačekao suprugu, sa kojom je zatim ušao u helikopter.

TRAMP KRENUO NA PUT, PA ZABORAVIO ŽENU: Taman stigao kod helikoptera, pa se setio Melanije! (VIDEO)

Pravda - 02.12.2019

Predsednik SAD Donald Tramp još jednom se našao na udaru nakon što je "zaboravio" svoju suprugu prilikom jednog službenog puta. Naime, na snimku koji kruži internetom vidi se američki predsednik koji lagano ide ka službenom helikopteru, da bi tek kada je stigao zastao da sačeka ...

POGLEDAJTE KAKO JE MELANIJA OKITILA BELU KUĆU ZA BOŽIĆ: Sve pršti od luksuza, izgleda kao u bajci (FOTO, VIDEO)

Kurir - 02.12.2019

U tradicionalnu prazničnu zelenu boju, Melanija Tramp je uvrstila i crvenu i plavu, a božićno drvo ukrasila je američkom zastavom. Američka prva dama objavila je na svom Tviteru kratak video snimak o tome kako obilazi i dovršava božićnu dekoraciju u Beloj kući.

ŠTA URADI CRNI DONALDE? Tramp zaboravio Melaniju pred poletanje?! (VIDEO)

Espreso - 03.12.2019

Snimak ovog događaja je objavljen na Jutjubu kanal "Foks 10 Feniks" Predsednik SAD Donald Tramp setio se svoje supruge Melanije tek na pola puta ka helikopteru. Snimak ovog događaja je objavljen na Jutjubu kanal "Foks 10 Feniks".

Sva U zelenom i srebrnom!

ALO - 03.12.2019

Prva dama SAD Melanija Tramp predstavila je božićni dekor Bele kuće, čija je tema ove godine patriotizam koji slavi "Duh Amerike". U tradicionalnu prazničnu zelenu boju, Melanija Tramp je uvrstila i crvenu i plavu, a božićno drvo ukrasila je američkom zastavom.