TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NOVI DETALjI UŽASA KOD AVALE: Traktorista pronašao telo ispod bale sena, leš primetio tek kada je prešao točkovima ...

Novosti - 12.07.2019

Telo je ispod bale sena, našao A.K. (41) traktorista, koji je, došao da pokosi travu i sakupi seno na porodičnoj njivi BEŽIVOTNO telo Radovana Pajovića (32), pronađeno je na livadi u selu Rakovica. Njega je ispod bale sena, našao A.K.

(FOTO/VIDEO) PRVI SNIMAK SA MESTA UBISTVA KOD AVALE! Otkrivamo ko je likvidirani DILER DROGE kojeg je traktorista ...

Informer - 12.07.2019

U selu Rakovica, na Avalskom drumu traktorista je sakupljao seno i zatekao leš muškarca Radovana P. (32), koji je prema saznanjima diler droge Pogledajte snimak sa mesta nesreće gde je ubijen Radovan. P. ...

Nađeno telo muškarca ispod sena u selu kod Avale

N1 - 12.07.2019

Telo muškarca starog oko 40 godina pronađeno je u selu Rakovica na Avalskom drumu, ispod sena. Telo je pronašao traktorista ispod gomile sena, koje je krenuo da sakuplja. Pronađeni muškarac imao je vidljive povrede glave, i modrice po telu, sumnja se da je pretučen, saznaje N1.

STRAVIČAN PRIZOR U SELU KOD AVALE Pronađeno telo muškarca (40) ispod gomile sena, sumnja se na UBISTVO ZBOG DROGE

Blic - 12.07.2019

Telo muškarca starog oko 40 godina pronađeno je u selu Rakovica na Avalskom drumu. Kako nezvanično saznaje "Blic", sumnja se na ubistvo čiji je su motiv neraščišćeni računi u trgovini narkoticima. Kako navodi "Alo", telo muškarca pronašao je traktorista ispod gomile sena.

LEŠ U SELU RAKOVICA NA AVALSKOM DRUMU: Traktorista u šoku, sakupljao seno, pa ispod pronašao sitnog dilera droge! ...

Kurir - 12.07.2019

BEOGRAD - Traktorista (41) na Avali pronašao je leš muškarca od oko 40 godina u polju na kojem je sakupljao seno. Da užas bude veći, primetio ga je tek kad mu je prešao preko noge jer je bio pokriven senom. Kako nezvanično saznajemo, reč je o sitnom dileru droge koji je ...

Nađeno telo muškarca ispod gomile sena na Avalskom drumu

B92 - 12.07.2019

Telo muškarca starog oko 40 godina pronašao je traktorista ispod gomile sena u selu Rakovica na Avalskom drumu. Sumnja se na ubistvo čiji je motiv nerašćišćeni računi u trgovini narkoticima, prenose beogradski mediji.

UŽAS KOD AVALE: Pronašao telo muškarca dok je skupljao seno, sumnja se da je žrtva diler droge!

Novosti - 12.07.2019

Telo muškarca pronađeno je jutros u selu Rakovica, na Avalskom drumu, nezvanično saznaju "Novosti" Telo muškarca pronađeno je jutros u selu Rakovica, na Avalskom drumu, nezvanično saznaju "Novosti". Prema prvim informacijama, traktorista je sakupljao seno i zatekao telo muškarca ...

Telo muškarca pronađeno pored Avalskog puta

Danas - 12.07.2019

Na livadi ispod sela Rakovica, pored Avalskog puta, pronađeno je telo muškarca starosti oko 40 godina, a na glavi ubijenog vidljivi su tragovi krvi, preneli su danas beogradski mediji. Kako su mediji preneli telo muškarca je ispod sena pronašao traktorista.

UŽASAN PRIZOR KOD AVALE pronađeno telo muškarca ispod sena! Sumnja se na ubistvo zbog droge

Pink - 12.07.2019

Traktorista na Avali pronašao je leš muškarca od oko 40 godina u polju na kojem je sakupljao seno. Kako javlja reporter Pinka, traktorista je ispod sena pronašao leš muškarca, a na telu muškarca vidljivi su tragovi krvi na glavi.

Horor kod Avale: Traktorista u senu našao leš muškarca, sumnja se da je ubijen i zatrpan

Telegraf - 12.07.2019

Traktorista ga nije video i prešao mu je preko noge U selu Rakovica, na Avalskom drumu traktorista je sakupljao seno i starog oko 40 godina ispod sena. Sumnja se da je nađeni muškarac ubijen i zatrpan senom. On je imao vidljive povrede po glavi.

U RAKOVICI PRONAĐEN leš! Traktorista sakupljao seno, pa ispod pronašao mrtvog muškarca! PREŠAO JE PREKO NJEGA

Espreso - 12.07.2019

Slučaj se dogodio u selu Rakovica, na Avalskom drumu, a traktorista ga je pronašao ispod sena Traktorista na Avali pronašao je leš muškarca od oko 40 godina u polju na kojem je sakupljao seno. Da užas bude veći, primetio ga je tek kad mu je prešao preko noge jer je bio pokriven ...

Telo muškarca pronašao traktorista ispod sena u selu ispod Avale

Tanjug - 12.07.2019

Telo muškarca pronašao traktorista ispod sena u selu ispod Avale Telo muškarca starog oko 40 godina pronašao je traktorista ispod gomile sena u selu Rakovica na Avalskom drumu. BEOGRAD - Telo muškarca starog oko 40 godina pronašao je traktorista ispod gomile sena u selu Rakovica ...

JEZA NA AVALSKOM PUTU: Traktorista na livadi podigao seno i ugledao SAMO KRV I HOROR

Dnevno - 12.07.2019

Na livadi ispod sela Rakovica, pored Avalskog puta, pronađeno je telo muškarca starosti oko 40 godina. Na glavi ubijenog vidljivi su tragovi krvi , preneli su danas beogradski mediji. Kako su mediji preneli telo muškarca je ispod sena pronašao traktorista.

UŽAS KOD AVALE! Traktorista u senu našao leš muškarca, sumnja se da je ubijen i zatrpan!

Informer - 12.07.2019

U selu Rakovica, na Avalskom drumu traktorista je sakupljao seno i zatekao leš muškarca starog oko 40 godina ispod sena Sumnja se da je nađeni muškarac ubijen i zatrpan senom. On je imao vidljive povrede po glavi.

Traktorista našao MRTVOG MUŠKARCA ispod sena na Avali!

Mondo - 12.07.2019

Traktorista (41) na Avali pronašao je leš muškarca od oko 40 godina u polju na kojem je sakupljao seno. Da užas bude veći, primetio ga je tek kad mu je prešao preko noge jer je bio pokriven senom . Navodno reč je o sitnom dileru droge koji je n ajverovatnije ubijen zbog ...

Traktorista pronašao telo muškarca ispod plasta sena

RTV - 12.07.2019

Telo muškarca starog oko 40 godina pronašao je traktorista ispod gomile sena u selu Rakovica na Avalskom drumu. Sumnja se na ubistvo čiji je motiv neraščišćeni računi u trgovini narkoticima, prenose beogradski mediji.

Beživotno telo muškarca pronađeno pored Avalskog puta

Novi Magazin - 12.07.2019

Na livadi ispod sela Rakovica, pored Avalskog puta, pronađeno je telo muškarca starosti oko 40 godina, a na glavi ubijenog vidljivi su tragovi krvi, preneli su danas beogradski mediji. Kako su mediji preneli telo muškarca je ispod sena pronašao traktorista.

JEZIVA SCENA KOD AVALE! Traktorista u senu našao LEŠ MUŠKARCA, sumnja se da je ZATRPAN!

Srbija Danas - 12.07.2019

U selu Rakovica, na Avalskom drumu traktorista je sakupljao seno i zatekao leš muškarca starog oko 40 godina ispod sena. Sumnja se da je nađeni muškarac ubijen i zatrpan senom. On je imao vidljive povrede po glavi.

UBIJEN ZBOG DROGE?! Muškarac kojeg je traktorista pronašao MRTVOG U SENU bavio se DILOVANJEM DROGE!

Informer - 12.07.2019

U selu Rakovica, na Avalskom drumu traktorista je sakupljao seno i zatekao leš muškarca starog oko 40 godina ispod sena Sumnja se da je nađeni muškarac ubijen i zatrpan senom. On je imao vidljive povrede po glavi. Traktorista ga nije video i prešao mu je preko noge.

Otkriveno koga je pregazio traktorista i zašto je bačen u njivu na Avali

Telegraf - 12.07.2019

Policija je na licu mesta obavlja uviđaj U selu Rakovica, na Avalskom drumu traktorista je sakupljao seno i starog oko 40 godina ispod sena. Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da su motiv ubistva neraščišćeni računi u trgovini narkoticima, a ubijeni je navodno diler droge.

UBIJEN I ZATRPAN SENOM? Otkriveno ko je muškarac čiji je LEŠ pronađen ispod sena kod Avale!

Srbija Danas - 12.07.2019

U selu Rakovica, na Avalskom drumu traktorista je sakupljao seno i zatekao leš muškarca starog oko 40 godina ispod sena. Sumnja se da je nađeni muškarac ubijen i zatrpan senom. Prema saznanjima, on je imao vidljive povrede po glavi.

ZNA SE KO JE ČOVEK KOJI JE UBIJEN I BAČEN NA NJIVU NA AVALI! Pregazio ga je traktor, našli su ga na JEZIV NAČIN

Espreso - 12.07.2019

Policija je na licu mesta obavlja uviđaj U selu Rakovica , na Avalskom drumu traktorista je sakupljao seno i zatekao leš muškarca starog oko 40 godina ispod sena . Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da su motiv ubistva neraščišćeni računi u trgovini narkoticima, a ubijeni je ...