TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hapšenje na Novom Beogradu: Osumnjičena za zlostavljanje i mučenje deteta kom je bila lični pratilac

N1 - 28.11.2023

Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policajci PS Novi Beograd uhapsili su i odredili zadržavanje Đ. G. zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje deteta kom je bila dodeljena kao lični pratilac.

ŽENA 2 DANA ZLOSTAVLJALA DETE SA POSEBNIM POTREBAMA ČIJI JE LIČNI PRATILAC! Policija uhapsila Beograđanku

Mondo - 28.11.2023

Policija u Beogradu je uhapsila ženu Đ.G. zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje deteta kom je bila dodeljena kao lični pratilac. "Dana 28.11.2023. godine po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane ovlašćenih ...

Stravičan slučaj u Novom Beogradu: Mučila i zlostavljala dete kome je trebalo da pomaže, uhapšena žena

Nova - 28.11.2023

Novobeogradska policija uhapsila je Đ. G. zbog sumnje da je od 6. do 8. novembra mučila i zlostavljala dete čiji je bila angažovani lični pratilac. Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva, danas su policajci sa Novog Beograda uhapsili Đ. G.

Uhapšena osumnjičena da je mučila dete čiji je bila lični pratilac

Euronews - 28.11.2023

Policija je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila Đ.G., koja se sumnjiči da je zlostavljala i mučila maloletno dete čiji je bila angažovani lični pratilac. Ona je osumnjičena za krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopšteno je iz tog tužilaštva.

UŽAS! DVA DANA ZLOSTAVLJALA I MUČILA DETE ČIJI JE LIČNI PRATILAC: Po nalogu tužilaštva osumnjičena žena uhapšena na ...

Kurir - 28.11.2023

Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policajci PS Novi Beograd uhapsili su i odredili zadržana je Đ.G. zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje deteta kom je bila dodeljena kao lični pratilac.

Žena uhapšena u Novom Beogradu jer je zlostavljala dete: Bila mu lični pratilac

Telegraf - 28.11.2023

Đ. G. je od strane službenika PS Novi Beograd određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje . Kako je istraga pokazala, ona je u periodu od 6. do 8. novembra počinila to krivično delo nad maloletnim detetom čiji je bila angažovani lični ...

MALTRETIRALA DETE ČIJI JE BILA LIČNI PRATILAC Uhapšena Beograđanka zbog zlostavljanja i mučenja

Blic - 28.11.2023

Žena Đ.G. uhapšena je i određeno joj je zadržavanje zbog sumnje da je na Novom Beogradu maltretirala dete čiji je bila lični pratilac. Kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva njoj se na teret stavlja krivično delo .

JEZIVO! ZLOSTAVLJALA I MUČILA DETE SA POSEBNIM POTREBAMA: Užasan slučaj nasilja na Novom Beogradu - bila lični ...

Republika - 28.11.2023

Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu 28. novembra je od strane ovlašćenih službenih lica PS Novi Beograd zadržana Đ.G. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo Zlostavljanje i mučenje. Naime, D. G.

BEOGRAĐANKA MUČILA I ZLOSTAVLJALA MALOLETNO DETE Bila je lični pratilac mališana

ALO - 28.11.2023

Kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva njoj se na teret stavlja krivično delo Zlostavljanje i mučenje. - Prema do sada prikupljenim podacima ona je to krivično delo izvršila u periodu od 06.11. do 08.11.2023.

Žena uhapšena na Novom Beogradu zbog zlostavljanja deteta: Jedan detalj izaziva jezu

Srbija Danas - 28.11.2023

Ženi je od strane službenika PS Novi Beograd određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje . Kako je istraga pokazala, ona je u periodu od 6. do 8. novembra počinila to krivično delo nad maloletnim detetom čiji je bila angažovani lični ...

DVA DANA ZLOSTAVLJALA I MUČILA DETE ČIJI JE LIČNI PRATILAC: Po nalogu tužilaštva osumnjičena žena uhapšena na Novom ...

Pink - 28.11.2023

Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policajci PS Novi Beograd uhapsili su i odredili zadržana je Đ.G. zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje deteta kom je bila dodeljena kao lični pratilac.

Uhapšena osumnjičena da je mučila dete čiji je bila lični pratilac

IndeksOnline - 28.11.2023

BEOGRAD – Policija je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila Đ.G., koja se sumnjiči da je zlostavljala i mučila maloletno dete čiji je bila angažovani lični pratilac. Ona je osumnjičena za krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopšteno je iz tog ...