TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

RAT U HRVATSKOJ ZBOG MASKI: Učenik odbio da nosi zaštitu na licu u školi, intervenisala policija i Centar za socijalni ...

Novosti - 15.09.2021

Učenik je sa ocem sedeo kraj ulaza u školu, obojica bez maske, a podršku im je davalo nekolicina građana. Završilo je policijskom intervencijome i postupkom Centra za socijalni rad, a ubrzo je usledeo novi protest protiv nošenja maski, kada je sinjski gradonačelnik Miro Bulj ...

Bulju odgovorili iz Županije zbog maski u školama: Ne pozna propise ili prikuplja političke poene

Vecernji.hr - 15.09.2021

Načelnik Stožera civilne zaštite Denis Bobeta potpisao je odluku kojom taj stožer, na prijedlog gradonačelnika Sinja Mire Bulja, preporučuje da se ukine obveza nošenja maski za učenike, učitelje i nastavnike osnovnih i srednjih škola.

Bulj i lokalni stožer u školi ukinuli maske, iz županije se usprotivili. Oglasilo se i Ministarstvo obrazovanja

Dnevnik.hr - 15.09.2021

Tek što je načelnik sinjskog stožera, na prijedlog gradonačelnika Mire Bulja donio odluku o ukidanju obveze nošenja maski u školama za učenike i nastavnike, reagirali su iz Splitsko-dalmatinske županije. Pojavio se novi sukob oko maski u školama.

Bulj objavio da se ukidaju maske u školama u Sinju. Županija: Nećemo to dopustiti

Index.hr - 15.09.2021

NA PRIJEDLOG gradonačelnika Sinja Mire Bulja, načelnik Stožera civilne zaštite Denis Bobeta potpisao je odluku kojom taj stožer preporučuje da se ukine obveza nošenja maski za učenike, učitelje i nastavnike osnovnih i srednjih škola, obavljeno je u srijedu na stranici Grada.

Prošao Buljev prijedlog, u Sinju se ukida obavezno nošenje maski u školama

Index.hr - 15.09.2021

GRADONAČELNIK Sinja Miro Bulj otkrio je da je Stožer civilne zaštite Grada Sinja prihvatio njegov prijedlog ukidanja obveznog nošenja maski u školama, javlja Dalmatinski portal. "Stožer civilne zaštite Grada Sinja kao nadležan stožer prihvatio je moj prijedlog da se donese ...

U Sinju ukinuta obveza nošenja maski u osnovnim i srednjim školama

N1 - 15.09.2021

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj objavio je da je Stožer civilne zaštite prihvatio njegov prijedlogu o ukidanju maski u osnovnim i srednjim školama. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. “STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA SINJA PRIHVATIO JE MOJ PRIJEDLOG DA SE UKINE OBVEZNO NOŠENJE ...

Odjel za prosvjetu reagirao na Buljevu inicijativu: Maske se moraju nositi

N1 - 15.09.2021

Na prijedlog gradonačelnika Sinja Mire Bulja, načelnik Stožera civilne zaštite Denis Bobeta potpisao je odluku kojom taj stožer preporučuje da se ukine obveza nošenja maski za učenike, učitelje i nastavnike osnovnih i srednjih škola, obavljeno je u srijedu na stranici Grada.

TRODNEVNA OPSADA ŠKOLE ZBOG MASKE U HRVATSKOJ! Učenik odbio da nosi zaštitu, intervenisala policija i Centar za ...

Informer - 15.09.2021

Tri dana trajala je prava opsada škole u Krapinskim Toplicama kada je jedan učenik, na nagovor oca, odbijao da nosi masku u školi. Učenik je sa ocem sedeo kraj ulaza u školu, obojica bez maske, a podršku im je davalo nekolicina građana.

TRODNEVNA OPSADA ŠKOLE U HRVATSKOJ! Učenik odbio da nosi masku - reagovali policija i Centar za socijalni rad!

Pink - 15.09.2021

Tri dana trajala je prava opsada škole u Krapinskim Toplicama kada je jedan učenik, na nagovor oca, odbijao da nosi masku u školi. Učenik je sa ocem sedeo kraj ulaza u školu, obojica bez maske, a podršku im je davalo nekolicina građana.