TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GENERALNI SEKRETAR FSS JOVAN ŠURBATOVIĆ POVODOM POTESTA NAVIJAČA PARTIZANA: Trofeji se donose na terenu, a ne van ...

Kurir - 09.10.2019

"Razumem i shvatam da navijaci u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlucivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije.Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda ...

"Grobari" protestovali ispred FSS; Šurbatović: Trofeji se osvajaju na terenu

B92 - 09.10.2019

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, nikako na nekom drugom mestu. Šurbatović je reagovao na protest grupe navijača Partizana ispred Sportskog centra u Staroj Pazovi.

ŠURBATOVIĆ UĆUTKAO "GROBARE": Nekada se o šampionu odlučivalo u FSS-u, a sada se on postaje na terenu!

Informer - 09.10.2019

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, a nikako na nekom drugom mestu. Frakcija navijača crno-belih uputila se danas ka Staroj Pazovi gde se protestovala pred zgradom Fudbalskog saveza ...

Šurbatović posle protesta Grobara: Trofeji se osvajaju na terenu

Vesti Online - 09.10.2019

Jovan Šurbatović je reagovao na protest grupe navijača Partizana ispred Sportskog centra u Staroj Pazovi. Pristalice Partizana su nezadovoljne dešavanjima u utakmicama Superlige Srbije, pre svega odlukama sudija u mečevima crno-belih i najvećeg rivala Crvene zvezde.

Šurbatović: Trofeji se osvajaju na terenu, a ne van njega

RTV - 09.10.2019

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, a nikako na nekom drugom mestu. "Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije.

ŽESTOK ODGOVOR FSS-A PARTIZANOVCIMA: Spomenut je i bivši predsednik Saveza!

Espreso - 09.10.2019

- Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, a nikako na nekom drugom mestu.