TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BRED PIT NIJE VIŠE LJUBAVNIK: Raskinuo sa 29 godina mlađom udatom devojkom!

Mondo - 29.10.2020

Kraj kratke holivudske romanse. Njih su paparaci uhvatil na početku veze kako izlaze iz privatnog helikoptera, kojim su seleteli na jug Francuske gde Bred ima imanje koje je 2011. godine kupio sa bivšom ženom Anđelinom Džoli.

RASKID! Bred Pit ostavio udatu manekenku: "To nikada nije ni bila ozbiljna priča"

Blic - 29.10.2020

Holivudski glumac Bred Pit i udata manekenka Nikol Poturalski su raskinuli, pišu strani mediji. "Bred i Nikol raskinuli su pre nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna", tvrdi izvor upoznat s njihovim odnosom za "US Weekly" .

Poruka za muževe - Bred Pit je ponovo slobodan

RTS - 29.10.2020

Ako ste u „otvorenoj vezi", trebalo bi da znate da je Bred Pit ponovo slobodan. Oskarovac (56) je raskinuo vezu sa Nikol Poturalski ...

PROCURELA DUGO ČUVANA TAJNA! Bred Pit je INKOGNITO gledao meč Zvezde u loži Marakane, a jedna stvar ga je potpuno ...

Blic - 28.10.2020

Ovo je zaista za rubriku verovali ili ne. Videli smo ranije da je legendarni Majkl Džordan u svojoj studentskoj sobi imao zastavicu Crvene zvezde, ali ko bi rekao da jedan od najpopularnijih glumaca sveta takođe ostao bez glasa zbog Zvezde.

BRED PIT NA BEOGRADSKOJ MARAKANI: Slavni reditelj otkrio TAJNU

Srbija Danas - 29.10.2020

Jedan od najtraženijih holivudskih glumaca Bred Pit je snimio jpre 32 godine film "Tamna strana sunca" u Srbiji i Crnoj Gori, a njegovi domaćini potrudili su se da mu organizuju dobar provod u pauzama. Tako je završio na beogradkoj "Marakani" gde je bodrio Zvezdu.

BRED PIT PREKINUO VEZU SA UDATOM MANEKENKOM: To nikada nije ni bila ozbiljna priča!

Espreso - 29.10.2020

Bred i Nikol raskinuli su pre nekog vremena Holivudski glumac Bred Pit i udata manekenka Nikol Poturalski su raskinuli, pišu strani mediji. "Bred i Nikol raskinuli su pre nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna", tvrdi izvor upoznat s njihovim odnosom za "US ...

BRED PIT ŠUTNUO UDATU MANEKENKU: To nikada nije ni bila ozbiljna veza

Kurir - 29.10.2020

Holivudski glumac Bred Pit i udata manekenka Nikol Poturalski su raskinuli. "Bred i Nikol raskinuli su pre nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna", tvrdi izvor upoznat s njihovim odnosom za "US Weekly" .