TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prva javna rasprava o izmeni Ustava 29. aprila

Danas - 22.04.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je predsednica skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Jelena Žarić Kovačević zakazala prvu javnu raspravu o predlogu za promene Ustava za 29. april.

Prva javna rasprava o predlogu za promenu Ustava 29. aprila

Telegraf - 22.04.2021

Predsednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Skupštine Srbije Jelena Žarić Kovačević zakazala je za 29. april prvu javnu raspravu o predlogu za promenu Ustava , kazao je danas predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić .

Prva javna rasprava o predlogu za promenu Ustava zakazana za 29. april

RTS - 22.04.2021

Predsednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Skupštine Srbije Jelena Žarić Kovačević zakazala je za 29. april prvu javnu raspravu o predlogu za promenu Ustava, rekao je predsednik Skupštine Srbije Ivica ...

Ministarka pravde na sastanku povodom promene Ustava

Nova - 22.04.2021

Ministarka pravde Maja Popović sastala se sa predsednicom Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Narodne skupštine Republike Srbije Jelenom Žarić Kovačević povodom konsultacija o predstojećim javnim raspravama o promeni Ustava, saopštio je Ministarstvo pravde.

Kreću konsultacije povodom javne rasprave o promeni Ustava

RTV - 22.04.2021

Ministarka pravde Maja Popović razgovarala je danas sa predsednicom Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo skupštine Srbije Jelenom Žarić Kovačević u sklopu konsultacija o predstojećim javnim raspravama o promeni Ustava.

U raspravu o promeni Ustava biće uključeno pravosuđe, struka, civilno društvo i svi zainteresovani

Danas - 22.04.2021

Ministarka pravde Maja Popović sastala se danas sa predsednicom Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Narodne skupštine Jelenom Žarić Kovačević povodom konsultacija o predstojećim javnim raspravama o promeni Ustava, saopštilo je Ministarstvo pravde.

Javna rasprava o predlogu promene Ustava zakazana za 29. april

N1 - 22.04.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je predsednica skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Jelena Žarić Kovačević zakazala prvu javnu raspravu o predlogu za promene Ustava za 29. april.

Dačić: Prva javna rasprava o promeni Ustava 29. aprila

Nova - 22.04.2021

Predsednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Skupštine Srbije Jelena Žarić Kovačević zakazala je za 29. april prvu javnu raspravu o predlogu za promenu Ustava, kazao je danas predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

ZBOG USTAVA NA BIRALIŠTA I PRE IZBORA? Izjašnjavanje o promeni najvišeg pravnog akta ne može se održati istovremeno sa ...

Novosti - 22.04.2021

Ukoliko vladajuća stranka ostane pri nameri da se zajedno sa predsedničkim i beogradskim izborima ide i na vanredne parlamentarne, referendum bi najverovatnije bio organizovan do kraja godine, pod uslovom da to tada bude okončana procedura i predlog izmena Ustava bude usvojen u ...