TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Policija pronašla nestalog 15-godišnjeg dečaka!

Mondo - 26.05.2020

Porodica petnaestogodišnjeg Ivana Kusanovića tražila je pomoć u pokušaju pronalaska dečaka koji je nestao u nedelju, a danas su objavili lepe vesti. Mali Ivano je pronađen. Petnaestogodišnji Ivano Kusanović iz Vranjica kod Splita u Hrvatskoj nestao je nedelju.

Pronašli nestalog dječaka (14) iz Vranjica: 'Sad je s mamom'

24sata.hr - 26.05.2020

Obavještavamo vas kako je maloljetnik s područja Solina čiji nestanak je jučer prijavljen, pronađen, javili su iz splitske policije. Doznajemo i kako ovo nije prvi put da je dječak nestao... Dječak je prvi put nestao u subotu.

Policija potvrdila: Pronađen je nestali maloljetnik iz Vranjica

Dnevnik.hr - 26.05.2020

Maloljetnik iz Vranjica kod Splita nestao je nedjelju, a policija je u utorak objavila da je pronađen. Maloljetnik iz Vranjica koji je nestao u nedjelju na području Solina je pronađen, javila je policija splitsko-dalmatinska.

Kod Splita nestao 15-godišnjak, pronađen je

Index.hr - 26.05.2020

PETNAESTOGODIŠNJI Ivano Kusanović iz Vranjica kod Splita nestao je prekjučer. Rođen je 2005. godine, visok je 176 centimetara, ima gustu kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe. S adrese prebivališta otišao je u nepoznato.

Još se traga za nestalim dječakom (15) "Ako uočite ovog momčića, javite. Ivano, dušo, javi se mami, bilo kome, svi se ...

Dnevnik.hr - 26.05.2020

Petnaestogodišnji Ivano Kusanović iz Vranjica kod Splita nestao je nedjelju i još uvijek traje potraga za njime. Obitelj petnaestogodišnjeg Ivana Kusanovića traži pomoć u pokušaju pronalaska dječaka koji je nestao u nedjelju. Do utorka još uvijek nije pronađen.

Nestao dječak (15), obitelj moli za pomoć: 'Ivano, dušo, javi se'

24sata.hr - 26.05.2020

Obitelj petnaestogodišnjeg Ivana Kusanovića traži pomoć u pokušaju pronalaska dječaka koji je nestao u nedjelju. Njegova baka, Vjera Matulić, objavila je poruku na Facebooku... Petnaestogodišnji Ivano Kusanović iz Vranjica kod Splita nestao je nedjelju.

Potraga za dječakom, obitelj moli pomoć: 'Ivano, dušo, javi se'

Vecernji.hr - 26.05.2020

Rođen je 2005. godine, visok je 176 cm, ima gustu kestenjastu kosu i smeđe oči. Obitelj petnaestogodišenjeg Ivana Kusanovića iz Vranjica kod Splita traži pomoć u pronalasku dječaka koji je nestao nedjelju. VELIKA POTRAGA Jeza u Međimurju: Muškarac (30) objavio oproštajno pismo i ...

Kod Splita nestao 15-godišnjak, jeste li ga vidjeli?

Index.hr - 26.05.2020

PETNAESTOGODIŠNJI Ivano Kusanović iz Vranjica kod Splita nestao je prekjučer. Rođen je 2005. godine, visok je 176 centimetara, ima gustu kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe. S adrese prebivališta otišao je u nepoznato.

Kod Splita nestao dječak, jeste li ga vidjeli?

N1 - 26.05.2020

Petnaestogodišnji Ivano Kusanović iz Vranjica kod Splita nestao je u nedjelju. Rođen je 2005. godine, visok je 176 centimetara, ima gustu kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe. S adrese prebivališta otišao je u nepoznato.

NESTAO DEČAK! Ako ga vidite, odmah zovite policiju! Ovo su DETALJI

Espreso - 26.05.2020

Ivano je rođen 2005. godine, visok je 176 cm, ima gustu kestenjastu kosu i plave oči. Petnaestogodišnji Ivano Kusanović iz Vranjica kod Splita nestao je nedelju. Porodica traži pomoć u pokušaju pronalaska dečaka. Njegova baka, Vjera Matulić, objavila je poruku na Fejsbuku.