TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mihajlović: Nismo mi školarci pa da nas ućutkujete

B92 - 28.10.2021

Šef struke Bolonje Siniša Mihajlović govorio je o odnosu trenera i sudija u Italiji. U poslednje vreme primetan je skok broja isključenih trenera od strane arbitara u Seriji A. "Stvari svakako mogu da budu bolje, jer smo sad za vikend imali četvoricu izbačenih stratega.

Mihajlović: Sudije se prema nama ponašaju kao da smo đaci

Avaz - 28.10.2021

Trener Bolonje Siniša Mihajlović, nakon što su prethodnog vikenda isključena čak četvorica trenera u Seriji A, izjavio je da se neke s tvari svakako mogu poboljšati, odnosno promijeniti. -, rekao je Mihajlović i dodao: - Znate, ono što je Gasp rekao je tačno: Nismo mi đaci u ...

SINIŠA SAMO SA 1 ARBITROM IMA ZAJEDNIČKI JEZIK: Nismo mi školarci, pa da nas ućutkuju!

Espreso - 28.10.2021

Raste broj isključenih trenera po kolu Serije A Šef struke Bolonje Siniša Mihajlović govorio je o odnosu trenera i sudija u Italiji. U poslednje vreme primetan je skok broja isključenih trenera od strane arbitara u Seriji A.

MIHAJLOVIĆ POBESNEO KAO NIKAD: "Šta smo mi? Školarci? NE UĆUTKUJTE NAS!" Događaji od vikenda su ga iznervirali

Srbija Danas - 28.10.2021

Trener Bolonje Siniša Mihajlović oštro je pričao o odnosu trenera i sudija u Italiji. Naime, u poslednje vreme primetan je skok broja isključenih trenera od strane arbitara u Seriji A. - Stvari svakako mogu da budu bolje, jer smo sad za vikend imali četvoricu izbačenih stratega.

"NISMO VAM MI ŠKOLARCI!" Kad Siniša Mihajlović priča o sudijama, to završi na naslovnim stranama u Italiji

Novosti - 27.10.2021

Pre deset dana je "Miha" opleo po arbitru Abisou, i to nakon što je njegova ekipa imala igrača više od 38. minuta na gostovanju Udinezeu, a meč na kraju završen rezultatom 1:1 . Tada je govorio kako ne razume zašto, ako je neko isključen " sudija mora da to kompenzuje u svim ...