TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PSŽ prodaje dresove, sav prihod zdravstvenim radnicima

RTS - 26.03.2020

Pari Sen Žermen je objavio da će prodavati nove dresove, naravno putem interneta, a sav prihod je namenjen zdravstvenim radnicima koji se bore sa ...

Pomoć PSŽ-a zdravstvenim radnicima

Novi Magazin - 26.03.2020

Fudbalski klub Pari Sen Žermen saopštio je danas da će putem interneta prodavati novi dres i da će prikupljena sredstva biti namenjena podršci zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore protiv korona virusa.

ŽELE DA POMOGNU U BORBI PROTIV PANDEMIJE: Pomoć PSŽ-a zdravstvenim radnicima!

Kurir - 26.03.2020

Na prednjoj strani dresa francuskog prvaka je amblem na kojem piše "Tous Unis" (Ujedinjeni). Ako se proda svih 1.500 dresova po ceni od 175 evra biće prikupljeno 262.500 evra. "Suočeni s krizom kroz koju prolazimo, PSŽ preduzima akcije zajedno sa svojim partnerima i pristalicama.

PSŽ prodaje dresove, CEO prihod za zdravstvene radnike!

Mondo - 26.03.2020

Francuski klub pokrenuo akciju... Ako se proda svih 1.500 dresova po ceni od 175 evra biće prikupljeno 262.500 evra. "Suočeni s krizom kroz koju prolazimo, PSŽ preduzima akcije zajedno sa svojim partnerima i pristalicama.

I Pari Sen Žermen se uključio u borbu sa koronavirusom!

Espreso - 26.03.2020

- Suočeni s krizom kroz koju prolazimo, PSŽ preduzima akcije zajedno sa svojim partnerima i pristalicama Fudbalski klub Pari Sen Žermen saopštio je da će putem interneta prodavati novi dres i da će prikupljena sredstva biti namenjena podršci zdravstvenim radnicima koji se ...

I PSŽ u borbi protiv koronavirusa

Sportske.net - 26.03.2020

Pomažu i Parižani. Fudbalski klub Pari Sen Žermen saopštio je danas da će putem interneta prodavati novi dres i da će prikupljena sredstva biti namenjena podršci zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore protiv korona virusa.