TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OBRAČUN MOLDAVSKIH POLITIČARA U STUDIJU: Sve je počelo pretnjom pesnicom, ali se ipak završilo rukovanjem VIDEO

Kurir - 22.07.2021

Naime, iznervirani Kosovan, bivši zamenik ministra unutrašnjih poslova Moldavije, u jednom trenutku je odmahnuo rukom prema Tofilatu, savetniku za energetsku politiku, ali nije mogao da ne uzme čašu sa stola u studiju i saspe vodu protivniku lice.

Kad se političari pretvore u huligane: Potukli se pred kamerama, polijevali...

Dnevnik.ba - 22.07.2021

Drugi gosti u šoku i nevjerici uzmicali su u studiju, no Sergiu Tofilat i Ghenadie Cosovan poslije su se izmirili i rukovali Moldavski političari Sergiu Tofilat i Ghenadie Cosovan gostovali su u televizijskoj emisiji kanala Jurnal TV, a njihova burna rasprava pred kamerama ...

VIDEO Potukli se u studiju: Političari raspravu odlučili riješiti šakama

Vecernji.hr - 22.07.2021

Kosovan je Tofilata prvo zalio vodom nakon čega je Tofilat ustao i zgrabio ga za glavu Nakon oštre rasprave u političkoj emisiji uživo, izbila je tučnjava između dvojice političara iz Moldavije. LUDILO SE NASTAVLJA Na cesti u Splitu kamenom udarao čovjeka po glavi U emisiji ...

ŠOK! POLITIČARI SE BRUTALNO MAKLJALI U PROGRAMU UŽIVO: Uhvatio ga i BACIO sa stolice, i LEKARI INTERVENISALI!

Espreso - 22.07.2021

Naime, iznervirani Kosovan, bivši zamenik ministra unutrašnjih poslova Moldavije, u jednom trenutku je odmahnuo rukom prema Tofilatu, savetniku za energetsku politiku, ali nije mogao da ne uzme čašu sa stola u studiju i saspe vodu protivniku lice.

POTUKLI SE POLITIČARI USRED EMISIJE! Uhvatio ga je za vrat i NOKAUTIRAO, ovo je prvorazredni SKANDAL! (VIDEO)

Espreso - 22.07.2021

Situacija se navodno pogoršala nakon što je Tofilat vređao Kosovana tokom žestoke rasprave o političkoj situaciji u Moldaviji Moldavski političari Sergio Tofilat i Gennadi Kosovan šokirali su gledaoce tučom tokom diskusione emisije, prenosi DPA.

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Političari se potukli za vreme diskusije: Leva, desna i DŽUDO zahvat

Republika - 22.07.2021

Tofilat, bivši savetnik predsednika Maje Sandu, nokautirao je Kosovana, bivšeg zamenika ministra unutrašnjih poslova, i uhvatio ga za vrat. Scena se odigrala u TV emisiji. Video objavljen na Internetu pokazao je da je Kosovan u početku ostao nepokretan nakon incidenta.

Tuča političara uživo: Jedan zgrabio čašu vode, drugi uzvratio pesnicom VIDEO/FOTO

B92 - 22.07.2021

Moldavski političari Sergio Tofilat i Genadi Kosovan šokirali su gledaoce tučom tokom televizijske emisije. Tofilat, bivši savetnik predsednika Maje Sandu, nokautirao je Kosovana, bivšeg zamenika ministra unutrašnjih poslova, i uhvatio ga za vrat.

CELA NACIJA UŽIVO GLEDALA TUČU DVOJICE POLITIČARA: Najpre udarac u glavu, a onda nešto potpuno neočekivano (VIDEO)

Srbija Danas - 22.07.2021

Tofilat, bivši savetnik predsednice Maje Sandu, nokautirao je Kosovana, bivšeg zamenika ministra unutrašnjih poslova, i uhvatio ga za vrat. Video-snimak koji je objavljen na društvenim mrežama pokazao je da je Kosovan u početku ostao nepokretan nakon incidenta.

POLITIČARI SE POTUKLI TOKOM EMISIJE UŽIVO: Polio ga vodom, pa dobio udarac u glavu i pao u nesvest (VIDEO)

Srbija Danas - 21.07.2021

Bivši zamenik ministra policije Moldavije Genadij Kosovan potukao se u emisiji sa Sergejom Tofilatom, bivšim savetnikom predsednice Majde Sandu. Kosovan je tokom tuče izgubio svest i hospitalizovan je, piše RIA Novosti.