TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Di-džej Đibril želi da se vrati iz penzije zbog 4 gola

B92 - 25.01.2023

Legendarni francuski napadač Đibril Sise želi da se vrati iz penzije, a razlog je ukupan broj golova koje je da dao u Francuskoj ligi. Fale mu još četiri pogotka do ukupno 100. Sise je u Francuskoj igrao za: Okser, Olimpik Marsej i Bastiju i postigao ukupno 96 golova.

LEGENDARNI FRANCUZ SE VRAĆA IZ PENZIJE! "Igraću i za džabe, osećam da nisam završio posao"

Novosti - 25.01.2023

Đibril Sise je shvatio da mu nedostaju četiri gola u Franscuskoj Ligi 1 da zaokruži cifru na 100. Igrajući za Okser, Marsej i Bastiju postigao je 96 pogodaka. Prilikom gostovanja na francuskoj televiziji "Kanal plus" priznao je da i dan danas razmišlja o tome i da žali što nije ...

LEGENDARNI NAPADAČ (41) SE VRAĆA IZ PENZIJE! Otvoreno se nudi klubovima: Igraću za džabe, samo hoću da dam još 4 gola!

Mondo - 25.01.2023

Đibril Sise i dalje žali zbog ukupnog broja golova, hoće još da igra... Prilikom gostovanja na francuskoj televiziji "Kanal plus" priznao je da i dan danas razmišlja o tome i da žali što nije došao do jubilarnog broja pogodaka. Zato se otvoreno nudi klubovima, igraće za džabe.

Tresao mreže, rano se povukao zbog povreda, sad hoće da se vrati i ispuni san

Nova - 25.01.2023

Razlog je specifičan. Bivši legendarni napada Đibril Sise gostovao je na francuskoj televiziji „Kanal plus“. Tom prilikom, izjavio je kako bi voleo da nastavi karijeru. Četrdesetjednogodišnji napadač izjavio je da mu je žao što nije došao do 100 golova u Francuskoj.