TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bitefov prozor je uvek bio širom otvoren

Politika - 14.09.2021

Prožima me osećanje zabrinutosti, ali ga boji paleta nadanja da će, kao u starom filmu, na kraju dana, dok sunce zalazi sve biti u redu. Verujem u srećan kraj, kaže Miloš Latinović, direktor Bitefa, o osećanjima sa kojima dočekuje ovogodišnje izdanje s obzirom na okolnosti.

NA CRVENOJ IVICI BUDUĆNOSTI: Drugi dan prologa Bitefa sa predstavom "Cement Beograd"

Novosti - 14.09.2021

Simbolično prvo su "otkazala" iz Slovenije "Pluća", a potom je spuštena rampa na berlinsku predstavu "Neprijatelj naroda". Za sada je, još izvesno, da će do 25. septembra u Beogradu nastupiti ansambli iz Belgije, Francuske, Nemačke, Hrvatske, Srbije, Austrije, Meksika i Čilea.

Sve o „dvostrukom“ Bitefu koji počinje večeras

Nova - 13.09.2021

Predstavom „Living Room“ nemačkog reditelja Ersana Montaga, večeras se u 20 časova u okviru prologa, otvara 54. i 55. izdanje Bitef-a na sceni BDP-a. Glavni lik u predstavi, opersku pevačicu Katarinu Malković iz Beograda, glumi Vesna Čipčić.

Počinje uvodni deo Bitefa

Politika - 13.09.2021

Premijerom predstave „Living room” (Dnevna soba), u režiji Ersana Mondtaga, berlinskog reditelja, poreklom iz turske zajednice večeras od 20 sati, u posebnom programu „Prolog”, biće otvoreno 54. i 55. izdanje Bitefa na sceni „Olivera i Rade Marković” Beogradskog dramskog ...