TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP 18. DO 25. OKTOBRA! Merkur kreće NAPRED - sve se pomera sa MRTVE TAČKE! Strelčevima USPEH ...

Informer - 17.10.2021

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji... Posao - Merkur konačno kreće napred 19. oktobra , pa ćete uspeti da se sastavite na poslu. Konačno ćete krenuti napred, a pregovori o nekom projektu mogu da zažive.

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci donose važnu odluku, Lav dobija neočekivanu ponudu, Vaga mora da pripazi na novac, a vi?

Mondo - 16.10.2021

Pročitajte dnevni horoskop za 17. oktobar! Možete da ostvarite neku zanimljivu ljubavnu priču. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, izbegavajte rasprave. Ne preterujte sa obavezama. Bik Ne budite neraspoloženi zbog toga što možda partner ne želi isto što i vi.

Astrolozi otkrivaju: Ovnovima kuca prošlost na vrata – još 2 znaka očekuje povratak bivše ljubavi do kraja godine

Srbija24 - 16.10.2021

Iako ste pomislili da je neka romansa iza vas, ona se u narednim mesecima do kraja 2021. godine može iznenada pojaviti i ponovo pokrenuti zaboravljene emocije. Astrolozi prognoziraju da najveće šanse za povratak starih ljubavi imaju Ovnovi, Blizanci i Rakovi.

NEDELJNI HOROSKOP: Jarac ulazi u tajnu vezu, Vaga mora da pripazi na zdravlje, Rak dobija odlične vesti, a vi?

Mondo - 16.10.2021

Pročitajte nedeljni horoskop od 18. do 24. oktobra! Bićete pozitivniji i bolje raspoloženi. Vaš vladar Venera, je i dalje u znaku Strelca. To znači da i ove nedelje imate šansu da popravite odnos sa partnerom, da probudite strasti.

TRENUTAK JE IDEALAN: Astrolozi savetuju da ovo obavezno uradite pre 5. novembra

Republika - 15.10.2021

Astrolozi savetuju - pravi je trenutak da se pobrinete za svoju sreću. Sledeće tri nedelje planeta Venera, koja je "zadužena" za uživanje, ostaće u sazvežđu Strelca a koji je simbol za promene. Astrolozi su naveli deset pravila kojih je potrebno da se pridržavate da biste ...

ZA TRI DANA KONAČNO ISPRAĆAMO RETROGRADNI MERKUR: Stižu lepši dani, evo šta čeka svaki horoskopski znak!

Kurir - 15.10.2021

Retrogradni Merkur završava se 18. oktobra 2021. godine, a evo kako će ova promena uticati na svaki horoskopski znak, piše Sensa . Stižu lepi dani, jer Merkur više nije retrogradan, mnogi ljubitelji astrologije će odahnuti.

MERKUR KONAČNO KREĆE DIREKTNO: OVA promena će poremetiti znake Zodijaka!

Espreso - 15.10.2021

U toku retrogradne faze Merkur testira naše raspoloženje, emocije i znanje. Primetne su poteškoće u komunikaciji; gube se poruke, prave se greške, gube se veze... Merkur konačno 18. oktobra prestaje da se kreće retrogadno, pa će mnogi ljubitelji astrologije moći da odahnu.

MERKUR KONAČNO KREĆE DIREKTNO: OVA promena će poremetiti znake Zodijaka!

Kurir - 15.10.2021

Merkur konačno 18. oktobra prestaje da se kreće retrogadno, pa će mnogi ljubitelji astrologije moći da odahnu. Retrogradni hod Merkura počeo je 27. septembra, pa će posle tri pune nedelje zavrzlama, loše komunikacije i odluka poći direktnim hodom.

MERKUR KONAČNO KREĆE NAPRED: Za tri dana počinje bolji period, a evo kako to utiče na vaš znak

Republika - 15.10.2021

Stižu lepi dani, jer Merkur više nije retrogradan , mnogi ljubitelji astrologije će odahnuti. Tokom retrogradne faze Merkur testira naše raspoloženje, emocije i znanje, piše sensa . Komunikacija postaje slaba, gube se poruke, prave se greške, gube se veze, donose se loše odluke..

RETROGRADNI MERKUR SE ZAVRŠAVA: Evo ŠTA mogu da OČEKUJU horoskopski ZNACI nakon ovog perioda, PRIPREMITE SE

Srbija Danas - 16.10.2021

Stižu lepi dani, jer Merkur više nije retrogradan, mnogi ljubitelji astrologije će odahnuti. Tokom retrogradne faze Merkur testira naše raspoloženje, emocije i znanje. Komunikacija postaje slaba, gube se poruke, prave se greške, gube se veze, donose se loše odluke...