TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Intervju Milena Pavlović Čučilović: Malo glumim, malo režiram, malo vidim svetlije...

Novi Magazin - 10.02.2019

Rediteljka, pozorišna i filmska glumica, nedavno je na sceni BDP-a režirala “posvetu svom ocu” – Raslo mi je badem drvo. O toj predstavi, svom ocu i stanju u kulturi razgovarala je sa Unom Miletić. Ljudi zaboravljaju šta su prave vrednosti.

Narodno pozorište "Sterija" proslavlja 74. rođendan

RTV - 10.02.2019

Narodno pozorište "Sterija" 74. put proslavlja Dan pozorišta, odnosno 74 godine svog neprekidnog profesionalnog rada. Tim povodom, večeras će sa početkom od 20 časova na velikoj sceni premijerno biti izvedena predstava (pozorišni film) "Naši".

POBUNA U POZORIŠTU Glumci BDP neće Draganu Mirković na njihovoj sceni

Blic - 09.02.2019

Najavljeno održavanje dodele "Balkanskih nagrada" 21. februara na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, izazvalo je negodovanje glumačkog ansambla, koji od upravnika Slobodana Ćustića traži da otkaže domaćinstvo manifestaciji.

Glumci BDP: Preostalo još samo finale Zadruge i Parova na velikoj sceni

Danas - 09.02.2019

Odluka da se scena „Rade Marković“ Beogradskog dramskog pozorista (BDP) ustupi događaju „Balkan Awards“ poslovno je loša, ukazuje danas u zajedničkom saopštenju više do 20 glumica i glumaca ove pozorišne kuće, koji se toj odluci oštro protive i poručuju da estradi nije mesto na ...

Glumci se bune: Samo još finale Zadruge da organizujemo

Mondo - 10.02.2019

Glumci Beogradskog dramskog pozorišta negoduju zbog ustupanja scene pozorišta manifestaciji Oskar popularnosti Manifestacija "Balkanske nagrade 2018", poznatije pod nazivom "Oskar popularnosti" održaće se 21. februara u Beogradskom dramskom pozorištu.

Šund i kič na vratima pozorišta?

BizLife - 10.02.2019

Odluka da se scena „Rade Marković“ Beogradskog dramskog pozorista (BDP) ustupi događaju „Balkan Awards“ poslovno je loša, ukazuje u zajedničkom saopštenju više do 20 glumica i glumaca ove pozorišne kuće, koji se toj odluci oštro protive i poručuju da estradi nije mesto na sceni ...

"NEĆEMO neukus, ŠUND I KIČ u našem pozorištu" Integralno saopštenje i SVI POTPISI GLUMACA BEOGRADSKOG DRAMSKOG protiv ...

Blic - 10.02.2019

Nakon ovakve odluke uprave, možemo jedino još očekivati finale Zadruge i Parova na velikoj sceni, saopštili su glumci Beogradskog dramskog pozorišta. Oni su ovako reagovali na odluku uprave tog teatra da Scenu „Rade Marković” 21.

NEĆEMO NEUKUS, ŠUND I KIČ U POZORIŠTU: Integralno saopštenje i svi potpisi glumaca Beogradskog dramskog

Espreso - 10.02.2019

Na Sceni “Rade Marković” te večeri bi, kako se u najavi kaže, između ostalih trebalo da nastupe Željko Bebek, Kiki i „Piloti”, Željko Vasić, Valentino, Željko Samardžić, Van Gog i, sudeći da je prva na toj-listi, zvezda večeri - Dragana Mirković.