TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

I četvrta avio-bomba „izronila“ u Sarajevu

RTS - 11.09.2019

Na gradilištu tržnog centra u Sarajevu pronađena je i četvrta neeksplodirana avionska bomba iz Drugog svetskog ...

Pronađena i četvrta aviobomba u Sarajevu

Tanjug - 11.09.2019

Pronađena i četvrta aviobomba u Sarajevu U Sarajevu, na gradilištu "Binga", pronađena je i četvrta neeksplodirana aviobomba. SARAJEVO - U Sarajevu, na gradilištu "Binga", pronađena je i četvrta neeksplodirana aviobomba.

NEVEROVATNO Pronađena i četvrta avio-bomba u Sarajevu, postupak isti kao i ranije

Blic - 11.09.2019

U poslednjih nekoliko dana deminerske ekipe Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) uklonile su tri avio-bombe pronađene na gradilištu tržnog centra Bingo kod RTV Doma u Sarajevu. Zanimljivo je da je jutros pronađena još jedna, četvrta po redu, i to na istoj lokaciji.

Deaktivirana treća bomba iz Drugog svetskog rata u Sarajevu

RTS - 10.09.2019

Pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite deaktivirali su danas treću avionsku bombu zaostalu iz Drugog svetskog rata, tešku 500 kilograma, koja je pronađena na gradilištu novog tržnog centra u ...

Sarajevo: Deaktivirana treća bomba pronađena na gradilištu

Tanjug - 10.09.2019

Sarajevo: Deaktivirana treća bomba pronađena na gradilištu Pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite deaktivirali su danas treću avio-bombu zaostalu iz Drugog svetskog rata, tešku 500 kilograma, koja je pronađena na gradilištu novog tržnog centra u Sarajevu.

Treća avio-bomba pronađena na gradilištu

B92 - 10.09.2019

Sarajevo -- Ekipe Federalne uprave civilne zaštite Federacije BiH otkrile su treću avio-bombu na gradilištu novog tržnog centra u Sarajevu. Bomba je nađena u jutarnjim satima, a kao i u prethodna dva slučaja, prvi su je uočili građevinski radnici na terenu, prenosi Klix.ba.

USPEŠNA AKCIJA Deaktivirana i treća avio-bomba u Sarajevu

Blic - 10.09.2019

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) uspešno su deaktivirali i uklonili treću aviobombu na gradilištu iza Sivog doma u Sarajevu, na lokaciji bivše ''Energoinvestove'' fabrike za proizvodnju žice u Sarajevu.

Treća aviobomba pronađena na gradilištu u Sarajevu

RTV - 10.09.2019

Ekipe Federalne uprave civilne zaštite Federacije BiH otkrile su treću aviobombu na gradilištu novog tržnog centra u Sarajevu. Bomba je nađena u jutarnjim satima, a kao i u prethodna dva slučaja, prvi su je uočili građevinski radnici na terenu, prenosi Klix.ba.

JOŠ JEDNA AVIO-BOMBA PRONAĐENA U SARAJEVU: Teška je oko 500 kilograma, otkrili je radnici na gradilištu!

Kurir - 10.09.2019

Bomba je nađena u jutarnjim satima, a kao i u prethodna dva slucaja, prvi su je uočili građevinski radnici na terenu, prenosi Klix.ba. Prema rečima Fahrudina Solaka, direktora Federalne uprave civilne zaštite, pretpostavlja se da je reč o istoj vrsti bombe koja je teška oko 500 ...

PRONAĐENA TREĆA AVIO-BOMBA U SARAJEVU Radi se o ekplozivnoj napravi teškoj 500 kilograma

Blic - 10.09.2019

Na gradilištu novog tržnog centra u Sarajevu u blizini zgrade RTV doma jutros je pronađena treća avio-bomba, koju su uočili građevinski radnici. Direktor Federalne uprave Civilne zaštite Fahrudin Solak izjavio je da se pretpostavlja da je reč o istoj vrsti bombe kao u prethodna ...

Treća aviobomba pronađena na gradilištu u Sarajevu

Novosti - 10.09.2019

Ekipe Federalne uprave civilne zaštite Federacije BiH otkrile su treću aviobombu na gradilištu novog tržnog centra u Sarajevu Ekipe Federalne uprave civilne zaštite Federacije BiH otkrile su treću aviobombu na gradilištu novog tržnog centra u Sarajevu .

Radnici na gradilištu u Sarajevu pronašli treću avio-bombu: Eksplozivna naprava teška 500 kilograma

Telegraf - 10.09.2019

Bomba je nađena u jutarnjim satima, a kao i u prethodna dva slučaja, prvi su je uočili građevinski radnici na terenu Ekipe Federalne uprave civilne zaštite Federacije BiH otkrile su treću na gradilištu novog tržnog centra u .