TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MLADOŽENJU PROTERALI SA VENČANJA I PRETILI DA GA ZAPALE: U salu upala ŽENA koja je otkrila ŠOKANTNU ISTINU o njemu!

Espreso - 14.02.2020

Žena je bila njegova prva supruga Mladoženja je proteran sa svog venčanja - nakon što je na svadbu stigla njegova prva supruga koja je obavestila svoju novu mladu da je već oženjen ne jednom, već dvema drugim ženama.

Mladoženja PREBIJEN: Hteo da se opet venča, pojavila se njegova PRVA žena

Mondo - 14.02.2020

Jedan mladoženja proteran je sa vlastitog venčanja u Pakistanu i jedva je spasao živu glavu kada mu je na svadbu banula PRVA supruga. Razlog svemu je što je na svadbu stigla njegova prva žena sa njihovim sinom i obelodanila da je on već oženjen i to dvaput.

(VIDEO) MLADOŽENJU NAPALI I HTELI DA GA ZAPALE NA SVADBI! Drama je počela kada je u salu ušla žena koja je otkrila ...

Informer - 14.02.2020

Mladoženja je proteran sa svog venčanja - nakon što je na svadbu upala njegova prva supruga koja je obavestila novu mladu da je već oženjen ne jednom, već dvema ženama! Asif Rafik Sidiki umalo je linčovan na sopstvenom venčanju u Kračiju pošto je otvkrivena njegova prevara.

MLADOŽENJU HTELI DA ZAPALE NA SVADBI! Ispostavllo se da ima već dve žene, jedva se spasao linča (VIDEO)

Srbija Danas - 14.02.2020

Asif Rafik Sidiki umalo je linčovan na sopstvenom venčanju u Kračiju pošto je otvkrivena njegova prevara. Gomila je mladoženju, opisanog kao bradatog, jakog muškarac u 30-tim, gurala i udarala, pocepala mu odelo nakon saznanja o njegovim prethodim brakovima.