TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GOL KOJI JE ŠOKIRAO ČITAVU ENGLESKU: Golman pogodio preko celog terena! (VIDEO)

Mondo - 20.01.2021

Čuvar mreže Njuporta je sa svog peterca iznenadio kolegu na drugoj strani terena. Golman gostujućeg tima je iskoristio svoj razoran udarac, vetar, nepažnju kolege na drugoj strani terena i postigao gol sa... pa rekli bismo, sto metara! Tačno sa svog peterca. Već u 12.

DA LI JE MOGUĆE?! Golman dao gol sa 95 metara! /VIDEO/

Blic - 19.01.2021

Svakako najspektakularniji gol dana, ali možda i svih dosad odigranih mečeva u 2021. godini, postigao je - golman. On je Tom King, igra za engleskog četvrtoligaša Njuport i podvig je ostvario na gostovanju Čeltenemu.

Gol sa 100 metara VIDEO

B92 - 19.01.2021

Gol-aut. Za mnoge bezopasna situacija, ali tako nije bilo u slučaju golmana Čeltenhama. Naime, golman Njuport Kauntija Tom King je izvodio početni udarac iz svog peterca i verovatno ni sam nije slutio da će tako postići gol za svoj tim.

GOLMAN NJUPORTA KAO BEGOVIĆ! Dao gol sa celog terena i ponizio kolegu! (VIDEO)

Espreso - 19.01.2021

Utakmica se završila rezultatom 1:1 U engelskoj 4. ligi snage su odmerili Čeltenam i Njuport , a golman gostiju Tom King postigao je neverovatan pogodak. On je iz svog peterca šutirao loptu, a na kraju lobovao golmana Čeltenama za 1:0, mada je meč završen na kraju rezultatom 1:1.

Ovo može samo na igrici: Golman dao gol godine sa 100 metara

Nova - 19.01.2021

Retko se viđaju potezi kakav smo mogli da vidimo u meču engleske Lige 2 između Njuport Kauntija i Čeltenama. Čuvar mreže Njuporta Tom King je jedan od retkih srećnika koji mogu da se podiče time što su postigli pogodak iz prvog udarca u akciji. Velšanin je izveo gol aut u 12.

Pogledajte nevjerovatan gol - šut sa 95 metara

Vijesti.me - 19.01.2021

Nevjerovatan gol postignut je večeras na meču 4. engleske lige Čeltenam - Njuport. Strijelac golman gostiju Tom King sa udaljenosti od oko 95 metara! King je sa svog peterca ispucao loptu, koja je letjela, vjerovatno uz pomoć vjetra, sve do ivice suprotnog šesnaesterca - Kingov ...

(VIDEO) OVO JOŠ NISTE VIDELI: Gol sa 100 metara, Engleska ostala u čudu!

Republika - 20.01.2021

Gol-aut. Za mnoge bezopasna situacija, ali tako nije bilo u slučaju golmana Čeltenama. Naime, golman Njuport Kauntija Tom King je izvodio početni udarac iz svog peterca i verovatno ni sam nije slutio da će tako postići gol za svoj tim.