TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Tramp je poslednji predsednik SAD" / VIDEO

B92 - 10.08.2018

Vašington -- Režiser i aktivista Majkl Mur objavio je trejler za svoj novi dokumentarac pod nazivom “Farenhajt 11/9”. Film je kreiran kao opomena građanima pored novembarske opšte izbore u SAD, u kontekstu opasnosti politike Donalda Trampa.

Mur: Tramp je poslednji predsednik

RTS - 10.08.2018

Američki reditelj Majkl Mur objavio je trejler za svoj novi dokumentarac pod nazivom „Farenhajt 11/9“ u kome iznosi tezu da američki predsednik Donald Tramp želi da bude doživotni predsednik SAD i da je on verovatno poslednji lider najmoćnije zemlje ...

(VIDEO) ŠOKANTNA TVRDNJA MAJKLA MURA: Tramp ZLI GENIJE, hoće da bude DOŽIVOTNI PREDSEDNIK AMERIKE!

Informer - 10.08.2018

Američki reditelj Majkl Mur objavio je trejler za svoj novi dokumentarac pod nazivom "Farenhajt 11/9" u kome iznosi tezu da američki predsednik Donald Tramp želi da bude doživotni predsednik SAD i da on je verovatno poslednji lider najmoćnije zemlje sveta Film je napravljen kao ...

MAJKL MUR SNIMIO NOV DOKUMENTARAC: Tramp je poslednji predsednik SAD! Vreme je za akciju! (VIDEO)

Kurir - 10.08.2018

Film je napravljen kao opomena građanima pored novembarske opšte izbore u SAD, a u kontekstu opasnosti politike Donalda Trampa. Naziv filma je omaž njegovom najpoznatijem delu "Farenhajt 9/11", koji je bavi događajima pred terorističke napade na Ameriku 11. septembra 2001.

Čuveni reditelj je objavio trejler za novi film sa JEZIVOM PROGNOZOM ZA AMERIKU (VIDEO)

Blic - 10.08.2018

Američki reditelj Majkl Mur objavio je trejler za svoj novi dokumentarac pod nazivom "Farenhajt 11/9" u kome iznosi tezu da američki predsednik Donald Tramp želi da bude doživotni predsednik SAD i da on je verovatno poslednji lider najmoćnije zemlje sveta.

ZLI GENIJE! Tramp je poslednji američki predsednik: STRAVIČNO PREDVIĐANJE, svet u ŠOKU

Srbija Danas - 10.08.2018

Filmski autor i aktivista Majkl Mur objavio je trejler za svoj novi dokumentarac pod nazivom "Farenhajt 11/9". Film je napravljen kao opomena građanima pored novembarske opšte izbore u SAD, a u kontekstu opasnosti politike Donalda Trampa.

Poznati američki reditelj tvrdi: Tramp je zli genije koji želi da bude doživotni predsednik SAD (VIDEO)

Telegraf - 10.08.2018

Novi dokumentarac pod nazivom "Farenhajt 11/9" govori o predsedničkim izborima objavio je trejler za svoj novi dokumentarac pod nazivom "Farenhajt 11/9" u kome iznosi tezu da želi da bude doživotni predsednik SAD i da on je verovatno poslednji lider najmoćnije zemlje sveta.