TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gruzijska policija upala u kancelariju opozicione partije

Nova - 23.02.2021

Gruzijska policija upala je u kancelarije stranke opozicionog zvaničnika Nike Melije pa ga danas rano ujutro pritvorila, nekoliko dana nakon što je premijer dao ostavku nakon nesporazuma po pitanju toga da li treba poznatog političara staviti u pritvor.

Tbilisi: Uhapšen opozicioni lider, protesti u centru grada /video/

Sputnik - 23.02.2021

Policija u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije, uhapsila je lidera jedne od najvećih opozicionih stranaka „Jedinstveni nacionalni pokret“ Nikanora Melija optuženog za podsticanje sukoba u prestonici pre dve godine.

UHAPŠEN OPOZICIONI LIDER U GRUZIJI: Nije platio kaznu za podsticanje nasilja na protestima

Novosti - 23.02.2021

POLICIJA u Gruziji uhapsila je danas predsednika opozicione stranke Jedinstveni nacionalni pokret Niku Melijua, saopštila je gruzijska televizija, a prenosi TAS S. Agencija navodi da je nalog za hapšenje gruzijskog opozicionara izdao prošle nedelje sud u Tbilisiju zbog ...

Opozicioni vodja uhapšen u policijskoj akciji u Gruziji (VIDEO)

Beta - 23.02.2021

Gruzijska policija uhapsila je danas vodju vodeće opozicione stranke u nasilnom upadu u sedištne njegove partije, prenela je u direktnom prenosu televizija Mtavari. Gruzija se nalazi u političkoj krizi od parlamentarnih izbora prošle godine.

Gruzijska policija upala u urede glavne oporbene stranke i pritvorila njezina čelnika

Index.hr - 23.02.2021

GRUZIJSKA policija upala je u urede stranke opozicijskog čelnika Nike Melije te ga danas rano ujutro pritvorila, nekoliko dana nakon što je premijer dao ostavku nakon nesporazuma po pitanju toga treba li poznatog političara staviti u pritvor.

Gruzija: Uhapšen vođa glavne opozicione stranke

Vijesti.me - 23.02.2021

Gruzijska policija uhapsila je danas vođu vodeće opozicione stranke u nasilnom upadu u sjedište njegove partije, prenijela je u direktnom prenosu televizija Mtavari. Gruzija se nalazi u političkoj krizi od parlamentarnih izbora prošle godine.

POLICIJA UHAPSILA OPOZICIONOG LIDERA U GRUZIJI: Nije želeo da plati kaznu za nasilje nad uličnim protestima!

Espreso - 23.02.2021

Agencija navodi da je nalog za hapšenje gruzijskog opozicionara izdao prošle nedelje sud Policija u Gruziji uhapsila je danas predsednika opozicione stranke Jedinstveni nacionalni pokret Niku Melijua, saopštila je gruzijska televizija, a prenosi TAS S.

Uhapšen opozicioni lider u Gruziji, protesti u Tbilisiju

Nova - 23.02.2021

Policija u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije, uhapsila je lidera jedne od najvećih opozicionih stranaka "Jedinstveni nacionalni pokret" Nikanora Melija optuženog za podsticanje sukoba u prestonici pre dve godine.