TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OVO JE ODGOVOR AMERIKE NA RUSKU ANEKSIJU! Zelenski je ODUŠEVLJEN onim što je čuo od Džoa Bajdena!

Mondo - 04.10.2022

Zelenski se zahvalio Bajdenu na novoj pomoći. Američki predsednik je naglasio da Vašington nikada neće priznati rusku aneksiju ukrajinske teritorije , dodaje se. Bajden je "obećao da će nastaviti da podržava Ukrajinu dok se brani od ruske agresije onoliko dugo koliko je ...

Potvrđeno: Stiže HIMARS

B92 - 04.10.2022

Američki predsednik Džo Bajden rekao je ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom da će Vašington Kijevu dati 625 miliona dolara nove bezbednosne pomoći,. To uključuje i visoko pokretne artiljerijske raketne sisteme (HIMARS), saopštila je Bela kuća.

Ukrajinska kriza iz dana u dan: Dodatni oprez u NATO nakon novih Putinovih poteza; Bajden potvrdio Zelenskom novi paket ...

RTV - 04.10.2022

Dvesta dvadeset treći dan rata u Ukrajini. Ruska duma ratifikovala sporazume o pripajanju ukrajinskih oblasti Rusiji. Kijev od SAD dobija još četiri sistema HIMARS, javlja "Rojters". Švedska tvrdi da curenje gasa iz Severnog toka 2 i dalje traje, dok "Gasprom" saopštava da je ...

Bajden: Odobrena nova tranša vojne pomoći Kijevu u iznosu od 625 miliona dolara

Danas - 04.10.2022

Američki predsednik Džo Bajden obavestio je danas u telefonskom razgovoru predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da je odobrena nova tranša vojne pomoći Kijevu u iznosu od 625 miliona dolara, saopšteno je iz Bele kuće.

Bajden obećao u razgovoru sa Zelenskim dodatnih 625 miliona dolara vojne pomoći

N1 - 04.10.2022

Američki predsednik Džozef Bajden naveo je u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim liderom Vladimirom Zelenskim da će Vašington obezbediti 625 miliona dolara nove pomoći Kijevu, uključujući višelansirni raketni sistem HIMARS, saopšteno je iz Bele kuće.

NOVA TRANŠA AMERIČKE VOJNE POMOĆI: Evo šta stiže Kijevu od Pentagona

Novosti - 04.10.2022

Nova pomoć obuhvatiće višecevne bacače raketa „himars“, artiljerijsko oružje, oklopna vozila i drugo. Tačnije 4 sistema HIMARS, 32 haubice i oko 200 oklopnih vozila i hiljade komada municije. Bajden je obećao da će Amerika nastaviti da podržava Ukrajinu koliko god bilo potrebno.

Bajden potvrdio Zelenskom novi paket vojne pomoći

Tanjug - 04.10.2022

Bajden potvrdio Zelenskom novi paket vojne pomoći Predsednik SAD je naglasio da Vašington nikada neće priznati rusku aneksiju ukrajinske teritorije, obećavši da će nastaviti da podržava Ukrajinu sve dok se brani od ruske agresije "onoliko dugo koliko bude potrebno".

Biden: 'SAD će Ukrajini dati još 625 mil. dolara vojne pomoći'

24sata.hr - 04.10.2022

Bidenu se u razgovoru sa Zelenskim pridružila potpredsjednica Kamala Harris, stoji u priopćenju Bijele kuće Američki predsjednik Joe Biden rekao je u utorak ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom da će Washington dati Kijevu 625 milijuna dolara nove sigurnosne pomoći, ...

Bajden najavio: SAD će Ukrajini poslati novi paket pomoći od 625 miliona dolara

Avaz - 04.10.2022

Američki predsjednik Džo Bajden (Joe Biden) je u telefonskom razgovoru s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim (Zelensky) najavio novi paket sigurnosne pomoći Ukrajini od 625 miliona dolara, javlja Anadolu Agency (AA).

Bajden potvrdio Zelenskom novi paket vojne pomoći

RTV - 04.10.2022

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je danas u razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim da će Vašington obezbediti još 625 miliona dolara VOJNE pomoći za Kijev, uključujući lansere za raketni sistem visoke pokretljivosti (HIMARS), saopštila je Bela kuća.

Biden najavio: SAD će Ukrajini poslati novi paket pomoći od 625 miliona dolara

Vijesti.ba - 04.10.2022

Američki predsjednik Džo Bajden (Joe Biden) je u telefonskom razgovoru s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim (Zelensky) najavio novi paket sigurnosne pomoći Ukrajini od 625 miliona dolara, javlja Anadolu Agency (AA).

Biden šalje Ukrajini još naprednih topničkih sustava HIMARS

N1 - 04.10.2022

Američki predsjednik Joe Biden rekao je u utorak ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom da će Washington dati Kijevu 625 milijuna dolara nove sigurnosne pomoći, uključujući topničke raketne sustave visoke mobilnosti (HIMARS), priopćila je Bijela kuća.

Biden kazao Zelenskiju da će SAD Ukrajini dati još HIMARS-a

Dnevnik.ba - 04.10.2022

Američki predsjednik Joe Biden rekao je u utorak ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskiju da će Washington dati Kijevu 625 milijuna dolara nove sigurnosne pomoći, uključujući topničke raketne sustave visoke mobilnosti (HIMARS), priopćila je Bijela kuća.

Biden potvrdio Zelenskom: SAD daje Ukrajini nove HIMARS-e

Index.hr - 04.10.2022

AMERIČKI predsjednik Joe Biden rekao je ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom da će Washington dati Kijevu 625 milijuna dolara nove sigurnosne pomoći, uključujući topničke raketne sustave visoke mobilnosti (HIMARS), priopćila je Bijela kuća.

"OBEĆAVAM DA ĆEMO NASTAVITI DA POMAŽEMO UKRAJINI" Bajden šalje 625 MILIONA dolara nove pomoći Kijevu

Blic - 05.10.2022

Američki predsednik Džo Bajden naveo je u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim liderom Vladimirom Zelenskim da će Vašington obezbediti 625 miliona dolara nove bezbednosne pomoći Kijevu, uključujući višelansirni raketni sisatem HIMARS, saopšteno je danas iz Bele kuće.

Bajden potvrdio Zelenskom novu vojnu pomoć

Politika - 05.10.2022

VAŠINGTON - Američki predsednik Džozef Bajden rekao je u razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim da će Vašington obezbediti još 625 miliona dolara vojne pomoći za Kijev, uključujući lansere za raketni sistem visoke pokretljivosti (HIMARS), saopštila je Bela ...