TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Počinje istraživanje medijske pismenosti učenika i nastavnika

RTV - 28.03.2022

Zavod za proučavanje kulturnog razvitka (ZAPRKUL) uz podršku Ministarstva kulture i informisanja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja počinje istraživanje od nacionalnog značaja "Medijska pismenost i medijske navike učenika i nastavnika gimnazija u Srbiji".

Počinje istraživanje medijske pismenosti i navika učenika i nastavnika u Srbiji

Tanjug - 28.03.2022

Počinje istraživanje medijske pismenosti i navika učenika i nastavnika u Srbiji Zavod za proučavanje kulturnog razvitka (ZAPRKUL) uz podršku Ministarstva kulture i informisanja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja počinje istraživanje od nacionalnog značaja ...

UPITNIK STIŽE SVIM GIMNAZIJAMA U SRBIJI Počinje istraživanje medijske pismenosti učenika i nastavnika

Blic - 28.03.2022

Zavod za proučavanje kulturnog razvitka (ŽAPRKUL) uz podršku Ministarstva kulture i informisanja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja počinje istraživanje od nacionalnog značaja "Medijska pismenost i medijske navike učenika i nastavnika gimnazija u Srbiji".

Počinje istraživanje medijske pismenosti učenika i nastavnika

Politika - 28.03.2022

Zavod za proučavanje kulturnog razvitka (ZAPRKUL) uz podršku Ministarstva kulture i informisanja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja počinje istraživanje od nacionalnog značaja „Medijska pismenost i medijske navike učenika i nastavnika gimnazija u Srbiji”.