TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Katastrofalni incident u iranskom nuklearnom centru, sve oči uprte u Izrael

ALO - 11.04.2021

Iranski podzemni nuklearni centar Natanc ostao je bez struje svega nekoliko časova pošto je počela nova faza obogaćivanja uranijuma. Teheran tvrdi da u incidentu nije bilo štete ni povređenih. Poslanik u iranskom parlamentu ne isključuje mogućnost sabotaže "Za sada ne znamo ...

Iranski parlament podigao optužnicu protiv predsednika Rohanija!

Informer - 11.04.2021

Iranski parlament podigao je danas optužnicu protiv predsednika Hasana Rohanija Parlamentarci optužuju predsednika države da je zanemario zakone koje je doneo parlament, javio je HRT. PROŠLE GODINE JE GORELO ZBOG SABOTAŽE! Novi incident u iranskom nuklearnom postrojenju Netanc! ...

Iran: Novi incident

B92 - 11.04.2021

U iranskom, podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc, danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom. I to samo dan nakon što je Teheran pokrenuo nove, unapređene centrifuge za obogaćivanje uranijuma, navodi se u izveštaju iranske TV.

Iran: Zabilježen električni incident u nuklearnom postrojenju Natanz

Al Jazeera - 11.04.2021

Na distributivnoj električnoj mreži u iranskom nuklearnom kompleksu Natanz došlo je do problema u radu samo nekoliko sati nakon što su pokrenute centrifuge koje brže obogaćuju uranijum, prenijela je državna televizija, javlja Beta. U tom incidentu nije bilo povrijeđenih.

Novi incident u iranskom nuklearnom postrojenju

Dnevnik.ba - 11.04.2021

Problem s električnom energijom izazvao je incident u iranskom podzemnom nuklearnom postrojenju Natanz, izvijestila je iranska Press TV, dan nakon što je Teheran na tom mjestu pokrenuo nove napredne centrifuge za obogaćivanje urana.

Novi incident u iranskom nuklearnom postrojenju Netanc

Blic - 11.04.2021

U iranskom, podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc, danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom, samo dan nakon što je Teheran pokrenuo nove, unapređene centrifuge za obogaćivanje uranijuma, navodi se u izveštaju iranske TV.

Novi incident u nuklearnom postrojenju Netanc u Iranu: Pogođena mreža za električno napajanje

Telegraf - 11.04.2021

U iranskom , podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc, danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom, samo dan nakon što je Teheran pokrenuo nove, unapređene centrifuge za obogaćivanje uranijuma , navodi se u izveštaju iranske TV.

Novi incident u nuklearnom postrojenju Netanc u Iranu

Sputnik - 11.04.2021

U iranskom podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom, samo dan nakon što je Teheran pokrenuo nove, unapređene centrifuge za obogaćivanje uranijuma, navodi se u izveštaju iranske TV.

PROŠLE GODINE JE GORELO ZBOG SABOTAŽE! Novi incident u iranskom nuklearnom postrojenju Netanc!

Informer - 11.04.2021

U iranskom, podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc, danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom, samo dan nakon što je Teheran pokrenuo nove, unapređene centrifuge za obogaćivanje uranijuma, navodi se u izveštaju iranske TV - Incident nije prouzrokovao ...

INCIDENT U IRANSKOM NUKLEARNOM POSTROJENJU: Pogođena mreža za električno napajanje

Kurir - 11.04.2021

"Incident nije prouzrokovao ljudske žrtve, ni zagađenje. Pogođena je mreža za električno napajanje", potvrdio je Behruz Kamalvandi predstavnik iranskog civilnog nuklearnog programa. U ovom postrojenju prošle godine je izbio požar, koji su iranske vlasti opisale kao pokušaj ...

Iran: Novi incident u nuklearnom postrojenju

RTV - 11.04.2021

U iranskom, podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc, danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom, samo dan nakon što je Teheran pokrenuo nove, unapređene centrifuge za obogaćivanje uranijuma, navodi se u izveštaju iranske TV.

U IRANU OPASNO! Desio se incident u podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc, ČEKAJU SE NOVE INFORMACIJE!

Espreso - 11.04.2021

U ovom postrojenju prošle godine je izbio požar, koji su iranske vlasti opisale kao pokušaj sabotiranja iranskog nuklearnog programa U iranskom, podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc, danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom, samo dan nakon što je ...

INCIDENT U NUKLEARNOM POSTROJENJU: Obogaćenje uranijuma pošlo po zlu

Novosti - 11.04.2021

U IRANSKOM podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom, samo dan nakon što je Teheran pokrenuo nove, unapređene centrifuge za obogaćivanje uranijuma, navodi se u izveštaju iranske TV.

U Iranu pokrenute nove centrifuge za obogaćivanje uranijuma – odmah problemi

N1 - 11.04.2021

Na distributivnoj električnoj mreži u iranskom nuklearnom kompleksu Natanz došlo je do problema u radu samo nekoliko sati nakon što su pokrenute centrifuge koje brže obogaćuju uranijum, prenela je državna televizija. U tom incidentu nije bilo povređenih.

VELIKI INCIDENT U IRANSKOJ NUKLEARKI: Bezbednost u Netancu ugrožena, strahuje se od novog Černobilja (VIDEO)

Srbija Danas - 11.04.2021

U iranskom podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc danas se dogodio incident na mreži za napajanje električnom energijom, samo dan nakon što je Teheran pokrenuo nove, unapređene centrifuge za obogaćivanje uranijuma, navodi se u izveštaju iranske TV.

Incident u iranskom nuklearnom centru, sve oči uprte u Izrael

RTS - 11.04.2021

Iranski podzemni nuklearni centar Natanc ostao je bez struje svega nekoliko časova pošto je počela nova faza obogaćivanja uranijuma. Teheran tvrdi da u incidentu nije bilo štete ni povređenih. Poslanik u iranskom parlamentu ne isključuje mogućnost ...

Iran pustio u rad nove centrifuge za obogaćivanje uranijuma (VIDEO)

Beta - 10.04.2021

Iran je objavio danas da je pustio u rad nove, modernizovane centrifuge koje omogućavaju brže obogaćivanje uranijuma, čija upotreba je zabranjena prema odredbama nuklearnog sporazuma te zemlje postignutog sa svetskim silama 2015. godine.

Iran, opet...

B92 - 10.04.2021

Iz Međunarodne agencije za atomsku energiju UN (IAEA) u Beču saopšteno je da je Iran ponovo prekršio odredbe nuklearnog sporazuma s najvećim svetskim silama. To bi moglo da rezultira ekslacijom napetosti u odnosima Teherana i Zapada.

Međunarodna agencija za atomsku energiju UN: Iran ponovo krši odredbe nuklearnog dogovora

RTV - 10.04.2021

Iz Međunarodne agencije za atomsku energiju UN (IAEA) u Beču saopšteno je da je Iran ponovo prekršio odredbe nuklearnog sporazuma s najvećim svetskim silama što bi moglo da rezultira ekslacijom napetosti u odnosima Teherana i Zapada.

Iran pustio u rad nove centrifuge za obogaćivanje uranijuma

Vijesti.me - 10.04.2021

Iran je objavio danas da je pustio u rad nove, modernizovane centrifuge koje omogućavaju brže obogaćivanje uranijuma, čija upotreba je zabranjena prema odredbama nuklearnog sporazuma te zemlje postignutog sa svjetskim silama 2015. godine.

IAEA: Iran ponovo krši odredbe nuklearnog sporazuma

Sputnik - 10.04.2021

Iz Međunarodne agencije za atomsku energiju UN (IAEA) u Beču saopšteno je da je Iran ponovo prekršio odredbe nuklearnog sporazuma s najvećim svetskim silama što bi moglo da rezultira eskalacijom napetosti u odnosima Teherana i Zapada.

Iran testira najnovije napredne nuklearne centrifuge

Al Jazeera - 10.04.2021

Iran je počeo dovoditi plin u kaskade novih, naprednih centrifuga i otkrio desetke “dostignuća” u znak obilježavanja svog nacionalnog dana nuklearne tehnologije u pokušaju da pokaže da je njegov nuklearni program miroljubiv.