TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZATRAŽENA DISKVALIFIKACIJA! Zadrugari osuli DRVLJE I KAMENJE po Mini i Franu, onda se okrenuli na Cara (VIDEO)

Srbija Danas - 23.04.2021

U toku je emisije Gledanje snimaka. Nakon snimka na kojem je prikazan sukom Mine Vrbaški, Frana Pujasa sa Filipom Carom , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Cara. - Fran je prvi nasrnuo na Cara - konstatovao je Milan. - Filip je mene pljunuo prvi - rekla je Mina.

HAOS NE PRESTAJE! Zadrugari osuli DRVLJE I KAMENJE po Mini i Franu zbog pokušaja da DISKVALIFIKUJU Cara, Vrbaški se ...

Pink - 23.04.2021

Nije bilo drugog rešenja! U toku je emisije Gledanje snimaka . Nakon snimka na kojem je prikazan sukom Mine Vrbaški , Frana Pujasa sa Filipom Carom , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Cara. Detaljnije u nastavku.

KOLAPS! Car krenuo na Frana kada je video kako ga je PROVOCIRAO, zadrugari KIVNI na Minu i Pujasa: Ološi jedni, hoćete ...

Pink - 23.04.2021

Haos! Zadrugari su večeras dobili priliku da vide i karambol koji je nastao između Mine Vrbaški , Frana Pujasa i Filipa Cara, nakon Mininih i Carevih provokacija. Car je već skočio i bio nervozan kada je video kako se situacija odvijala, spreman da se suoči sa Franom i Minom.

REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Car nakon klipa krenuo na Minu i Frana, nije mogao da se KONTROLIŠE (VIDEO)

Srbija Danas - 23.04.2021

Zadrugari su večeras dobili priliku da vide i karambol koji je nastao između Mine Vrbaški, Frana Pujasa i Filipa Cara, nakon Mininih i Carevih provokacija. Car je već skočio i bio nervozan kada je video kako se situacija odvijala, spreman da se suoči sa Franom i Minom.