TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Džaferović o formiranju rezervnog sastava policije RS

Tanjug - 22.04.2019

Džaferović o formiranju rezervnog sastava policije RS Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović (SDA) danas je u Sarajevu izjavio da je usvajanje Nacrta zakona u Skupštini RS-a, kojim se predviđa formiranje rezervnog sastava policije, stvar koja ide u smeru ...

Džaferović i Komšić protiv rezervnog sastava policije u RS-u

Al Jazeera - 22.04.2019

Bolje je da se okrenemo i dogovoru, i kompromisu, i radu, i nekim normalnijim stvarima, a ljude ne plašimo više onim kroz šta smo prošli, poručio je Komšić. Članovi Predsjedništva BiH još nisu razgovarali o uspostavi rezervnog sastava policije u Republici Srpskoj Reuters Član ...

Džaferović pozvao RS opozove odluku o formiranju rezervne policije

Novi Magazin - 22.04.2019

Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović izjavio je da je da odluka Republike Srpske da formira rezervni sastav policije vodi ka destabilizaciji BiH, zbog čega je pozvao RS da to ne čini. "To nije dobro, ja ih pozivam da to ne rade.

Džaferović pozvao RS opozove odluku o formiranju rezervne policije

Danas - 22.04.2019

Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović izjavio je da je da odluka Republike Srpske da formira rezervni sastav policije vodi ka destabilizaciji BiH, zbog čega je pozvao RS da to ne čini. „To nije dobro, ja ih pozivam da to ne rade.

"Rezervni sastav policije Republike Srpske doveo bi do destabilizacije BiH"

B92 - 22.04.2019

Sarajevo -- Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović izjavio je da je da odluka Republike Srpske da formira rezervni sastav policije vodi ka destabilizaciji BiH. Zbog toga je Džaferović pozvao RS da to ne čini. "To nije dobro, ja ih pozivam da to ne rade.