TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prijatelji se opraštaju od preminule doktorke: Niš tuguje za Biljom!

Republika - 26.03.2020

Smrt doktorke Biljane Natić Ljumović (59), specijaliste ginekologije i akušerstva, koja je preminula u utorak po podne od komplikacija izazvanih koronavirusom, ostavila je bez reči sve one koji su je poznavali. - Jeste, radila je kod nas i bila je izuzetan lekar.

Minut ćutanja za doktorku Biljanu, žrtvu virusa korona

Novosti - 25.03.2020

Sindikat lekara i farmaceuta Srbije zamolio je sve lekare da u četvrtak održe minut ćutanja povodom smrti koleginice Povodom smrti doktorke Biljane Natić Ljumović iz Prokuplja, koja je bila zaražena virusom korona Sindikat lekara i farmaceuta Srbije zamolio je sve lekare da u ...

Poznato kako se doktorka iz Niša zarazila koronom: Bilja lečila dijabetes godinama, na respiratoru bila od 21. marta

Srbija Danas - 25.03.2020

Četvrta žrtva korona virusa u Srbiji je doktorka Biljana Natić Ljumović, koja je radila kao ginekolog akušer u Domu zdravlja Niš, nezvanično se saznaje iz zdravstvenih krugova u Nišu. Vest da je njihova koleginica preminula, potvrdio je i Sindikat lekara i farmaceuta.

TESTIRANO 16 KOLEGA PREMINULE DOKTORKE BILJANE! Svi poslati u kućnu izolaciju, SAMO TROJE nastavilo da radi u Domu ...

Informer - 25.03.2020

Zaposlene u Domu zdravlja potresla je vest o smrti koleginice Biljane Natić Ljumović, za koju kažu da je bila "jedan od najboljih ginekologa u Nišu" - Lekari sa Infektivne klinike učinili su sve da je spasu ali je njeno stanje komplikovao dijabetes.

“Obe trudnoće mi je vodila i mnogo mi je pomogla”: Pacijentkinje se opraštaju od omiljene doktorke koja je izgubila ...

Novosti - 25.03.2020

Iako je došla da radi u Nišu tek pre tri godine Biljana je uživala veliko poverenje među pacijentkinjama koje za nju imaju samo reči hvale NIŠ – Na vest da je preminula doktorka Biljana javljaju se njene kolege i pacijenti koji izražavaju žalost što nije pobedila koronu.

PRVA ŽRTVA KORONE MEĐU ZDRAVSTVENIM RADNICIMA: Preminula doktorka iz Niša

Srbija Danas - 25.03.2020

Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović, preminula je od posledica zaraze virusom korona - potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije. U jutarnjem programu uživo se uključio i ministar zdravlja, Zlatibor Lončar koji je potvrdio da je korona virus u Srbiji odnela još jednu žrtvu.

Imala jedan od najtežih slučajeva korone: Doktorka Biljana preminula nakon što je zarazio pacijent

Novosti - 25.03.2020

Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović (59), preminula je u utorak oko 16 časova od posledica zaraze virusom korona Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović (59), preminula je u utorak oko 16 časova od posledica zaraze virusom korona.

LONČAR REKAO KOJI JE ZDRAVSTENI PROBLEM PRE KORONE IMALA DOKTORKA KOJA JE UMRLA: Svi pamet u glavu, NE IZLAZITE!

Espreso - 25.03.2020

On je rekao i da su dve bebe koje su imale korona virus dobro Ministar zdravlja Zlatibor Lončar potvrdio je da je doktorka iz Prokuplja koja je radila u Nišu umrla od koronavirusa u Kliničkom centru Niš. On je rekao da je ona neregulisani dijabetičar. - Od 21.

STRAŠAN PODATAK U VEZI SA SMRĆU OD KORONE SRPSKE DOKTORKE BILJANE LJUMOVIĆ: Ovo je još jedno UPOZORENJE ZA SVE!

Espreso - 25.03.2020

Ona nije spadala ni u jednu od najugroženijih kategorija pacijenata Četvrta žrtva koronavirusa u Srbiji je Biljana Natić Ljumović (59), ginekolog iz Niša, koja je u utorak oko 16 sati preminula, potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije.

(VIDEO) Doktorka Biljana bila na respiratoru od 21. marta, ministar Lončar: Bila je neregulisani dijabetičar

Informer - 25.03.2020

Koronavirus odneo je i četvrtu žrtvu u Srbiji - u Nišu je preminula doktorka Biljana Natić Ljumović (59) iz Prokuplja. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar potvrdio je da je preminula žena i precizirao da je bila dugogodišnji neregulisani dijabetičar, kao i da je preminula juče u ...

Četvrta žrtva virusa korona u Srbiji

Mozzart Sport - 25.03.2020

Jedna tužna vest na početku novog dana. Doktorka iz Niša Biljana Natić Ljumović (59) preminula je u utorak oko 16 časova od posledica zaraze virusom korona, javljaju Novosti . Doktorka je četvrta osoba u Srbiji koja je izgubila život od korone.

UŽASNE VESTI IZ NIŠA! Od posledica KORONE umrla dr Biljana Natić Ljumović!

Espreso - 25.03.2020

Ona je prvi zdravstveni radnik koji je izgubio život u ovoj epidemiji Biljana Natić Ljumović (59), ginekolog iz Niša, preminula je od posledica zaraze koronavirusom- potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije. Ona je prvi zdravstveni radnik koji je izgubio život u ovoj epidemiji.

Prva žrtva korone među zdravstvenim radnicima: Preminula doktorka u Nišu

Sputnik - 25.03.2020

Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović, preminula je od posledica zaraze virusom korona - potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije. Uskoro ...

Među lekarima sa koronom i ginekolozi, trudnicama savet iz Doma zdravlja da dolaze samo ako je hitno

Južne Vesti - 24.03.2020

Da je među zaraženima virusom korona i ginekolog iz niškog Doma zdravlja mnoge trudnice saznale su prošle nedelje, kada su otišle na pregled, pa im je savetovano da više ne dolaze. Iz Doma zdravlja saopštili su da je virus testom potvrđen kod jednog ginekologa koji je u ...

PRVA ŽRTVA KORONE MEĐU MEDICINSKIM RADNICIMA! Preminula doktorka u Nišu!

Informer - 25.03.2020

Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović, preminula je od posledica zaraze virusom korona - potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović, preminula je od posledica zaraze virusom korona - potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije. Uskoro opširnije.

Prva žrtva korone među zdravstvenim radnicima: Biljana izgubila bitku, preminula doktorka u Nišu

Novosti - 25.03.2020

Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović, preminula je od posledica zaraze virusom korona - potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije G inekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović, preminula je od posledica zaraze virusom korona - potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije.

Biljana nova žrtva koronavirusa

ALO - 25.03.2020

Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović, preminula je od posledica zaraze virusom korona - potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović, preminula je od posledica zaraze virusom korona - potvrđeno je Novostima u Vladi Srbije.

Preminula Doktorka Biljana radila kao Ginekolog

ALO - 25.03.2020

Stravična vest probudila Srbiju. Ginekolog iz Niša, Biljana Natić Ljumović (59), preminula je u utorak oko 16 časova od posledica zaraze virusom korona. Doktorka, koja je radila u Doma zdravlja, izgubila je bitku protiv opake bolesti na Klinici za infektivne bolesti niškog Doma ...

SVI SE OPRAŠTAJU OD DOKTORKE KOJA JE UMRLA OD KORONA VIRUSA: Pacijentkinja otkrila 1 POTRESNU stvar o Biljani

Espreso - 25.03.2020

Iako je došla da radi u Nišu tek pre tri godine uživala je veliko poverenje Na vest da je preminula doktorka Biljana javljaju se njene kolege i pacijenti koji izražavaju žalost što nije pobedila koronu. Prvi se oglasio Sindikat lekara i farmaceuta koji je struku obavestio o ...

POTRESNE PORUKE KOLEGA I PACIJENATA Svi se opraštaju OD PREMINULE DOKTORKE iz Niša!

Informer - 25.03.2020

Na vest da je preminula doktorka Biljana javljaju se njene kolege i pacijenti koji izražavaju žalost što nije pobedila koronu. Prvi se oglasio Sindikat lekara i farmaceuta koji je struku obavestio o tragičnom ishodu.

OBE TRUDNOĆE MI JE VODILA I MNOGO MI POMOGLA: O doktorki preminuloj od korone pacijentkinje imaju samo reči hvale ...

Kurir - 25.03.2020

Biljana je bila iz Prokuplja, a prethodne tri godine je živela i radila u Nišu, u Domu zdravlja, ali i na privatnoj klinici kao ginekolog. Posle njene smrti, oglasili su se pacijenti, koji za Biljanu imaju samo reči hvale.

Kad se Biljana razbolela, na virus korona testirano 16 njenih kolega, samo troje lekara nastavilo da radi

Novosti - 25.03.2020

Zaposlene u Domu zdravlja potresla je vest o smrti koleginice Biljane Natić Ljumović, za koju kažu da je bila "jedan od najboljih ginekologa u Nišu" Zaposlene u Domu zdravlja potresla je vest o smrti koleginice Biljane Natić Ljumović, za koju kažu da je bila "jedan od najboljih ...

TESTIRANO je 16 KOLEGA PREMINULE DOKTORKE BILJANE! Svi poslati u kućnu izolaciju, SAMO TROJE JOŠ RADI

Espreso - 25.03.2020

Biljana je za sobom ostavila sina koji je na završnoj godini medicine Zaposlene u Domu zdravlja potresla je vest o smrti koleginice Biljane Natić Ljumović , za koju kažu da je bila "jedan od najboljih ginekologa u Nišu".

''Obe trudnoće mi je vodila i mnogo mi je pomogla!'' Pacijentkinje poslale POSLEDNJI POZDRAV OMILJENOJ DOKTORKI koja je ...

Pink - 25.03.2020

Na vest da je preminula doktorka Biljana javljaju se njene kolege i pacijenti koji izražavaju žalost što nije pobedila koronu. Prvi se oglasio Sindikat lekara i farmaceuta koji je struku obavestio o tragičnom ishodu.

KOLEGE IMAJU SAMO REČI HVALE O DOKTORKI IZ NIŠA PREMINULOJ OD KORONE: Ostali smo bez velikog stručnjaka

Kurir - 25.03.2020

Zaposlene u Domu zdravlja potresla je vest o smrti koleginice Biljane Natić Ljumović, za koju kažu da je bila "jedan od najboljih ginekologa u Nišu". - Lekari sa Infektivne klinike učinili su sve da je spasu ali je njeno stanje komplikovao dijabetes.

TUGA U NIŠU: Doktorka koja je preminula od korone je bila veliki stručnjak, ovako je izgledala borba za njen život!

Republika - 25.03.2020

- Lekari sa Infektivne klinike učinili su sve da je spasu, ali je njeno stanje komplikovao dijabetes. Ostali smo bez velikog stručnjaka i omiljenog kolege - kazali su u Domu zdravlja, ističući da su istog dana kada se Biljana razbolela svih 16 lekara i medicinskih sestara ...

OSTALI SMO BEZ VELIKOG STRUČNJAKA: Kolege iz Niša imaju samo reči hvale za doktorku, preminulu od korona virusa

Srbija Danas - 25.03.2020

Zaposlene u Domu zdravlja potresla je vest o smrti koleginice Biljane Natić Ljumović, za koju kažu da je bila "jedan od najboljih ginekologa u Nišu". - Lekari sa Infektivne klinike učinili su sve da je spasu ali je njeno stanje komplikovao dijabetes.

OVAKO KOLEGE ODAJU POČAST DOKTORKI BILJANI KOJA JE UMRLA OD KORONA VIRUSA: Svi bi morali da uradimo TO ISTO ZA NJU

Espreso - 25.03.2020

Brinite o svojim lekarima da bi oni brinuli o vama!”, stoji u objavi na sajtu Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Povodom smrti doktorke Biljane Natić Ljumović iz Prokuplja , koja je bila zaražena virusom korona Sindikat lekara i farmaceuta Srbije zamolio je sve lekare da u ...

Sestre brišu suze, doktori s tugom govore o Bilji: Potresni oproštaji od doktorke iz Niša koja je umrla od korone

Srbija Danas - 26.03.2020

Smrt doktorke Biljane Natić Ljumović (59), specijaliste ginekologije i akušerstva, koja je preminula u utorak po podne od komplikacija izazvanih koronavirusom, ostavila je bez reči sve one koji su je poznavali. - Jeste, radila je kod nas i bila je izuzetan lekar.