TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

San Francisko zabranio tajni nadzor preko kamera

Politika - 16.05.2019

San Francisko je postao prvi grad u SAD koji je zabranio da policija i opštinske službe koriste prepoznavanje lica, sve prisutniju tehnologiju koja zabrinjava aktiviste za zaštitu privatnosti i građanskih sloboda.

San Francisko je prvi grad u SAD u kome je zabranjena tehnologija prepoznavanja lica

Informacija - 16.05.2019

San Francisko je prvi grad u Sjedinjenim Državama u kome je izričito zabranjena upotreba tehnologije prepoznavanja lica. Ljudi su se susreli sa ovom tehnologijom u filmovima mnogo pre nego što je ova ona stigla u stvarni svet.

SAN FRANCISKO ZABRANIO PREPOZNAVANJE LICA NA ULICI: Prvi grad u SAD koji je glaso protiv tehnologije za identifikaciju ...

Kurir - 15.05.2019

Kako navodi BBC, gradski odbornici su izglasali zabranu kojom lokalne vlasti neće moći da koriste kamere za identifikaciju građana. Vlasti San Franciska će ubuduće morati da daju dozvolu za nabavku bilo kakve opreme za prismotru.

San Francisko prvi zabranio prepoznavanje lica u SAD

Tanjug - 15.05.2019

San Francisko prvi zabranio prepoznavanje lica u SAD San Francisko je prvi američki grad koji je zabranio prepoznavanje lica na ulicama grada. SAN FRANCISKO - San Francisko je prvi američki grad koji je zabranio prepoznavanje lica na ulicama grada.

San Francisko je postao prvi grad u SAD koji je zabranio kontroverzni sistem praćenja građana

Telegraf - 15.05.2019

Biće zanimljivo videti da li će i drugi gradovi razmisliti o sličnoj odluci Zakonodavci u San Francisku izglasali su zabranu koja se tiče korišćenja tehnologije za porepoznavanje crta lica. San Francisko je nakon ove odluke postao prvi grad u SAD koji je zabranio korišćenje ove ...