TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GORI AUTOMOBIL BEOGRADSKIH REGISTARSKIH TABLICA! Drama na auto-putu u Crnoj Gori

Mondo - 24.06.2024

Zapalilo se vozilo beogradskih registarskih oznaka u Crnoj Gori. " Na auto-putu se zapalio automobil marke 'citroen' beogradskih registarskih oznaka. U pitanju je samozapaljenje ", saopštili su iz policije za portal "RTCG". Nezgoda se dogodila kod tunela Vilac.

Zapalio se automobil beogradskih registarskih oznaka na auto-putu u Crnoj Gori

Telegraf - 24.06.2024

Automobil marke "citroen" beogradskih registarskih oznaka zapalio se danas na auto-putu "Princeza Ksenija" u Crnoj Gori , a na svu sreću, povređenih nema. "Na auto-putu se zapalio automobil marke 'citroen' begradskih registarskih oznaka.

GUST DIM NA AUTO-PUTU: Automobil beogradske registracije se ZAPALIO u Crnoj Gori

Srbija Danas - 24.06.2024

Na auto-putu "Princeza Ksenija" danas se zapalilo jedno vozilo, saopšteno je crnogorskim portalima iz OKC-a Uprave policije i Monteputa. Povređenih, kako su rekli, nije bilo. - Na auto-putu se zapalio automobil marke 'citroen' begradskih registarskih oznaka .

Zapalio se automobil beogradskih registarskih oznaka na autoputu "Princeza Ksenija" u Crnoj Gori

Euronews - 24.06.2024

Automobil marke "citroen" beogradskih registarskih oznaka zapalio se danas na autoputu "Princeza Ksenija", povređenih nema. "Na autoputu se zapalio automobil marke 'citroen' begradskih registarskih oznaka. U pitanju je samozapaljenje", rekli su iz policije za portal RTCG.

ZAPALIO SE AUTOMOBIL BEOGRADSKIH TABLICA Nov incident na "ukletom" crnogorskom autoputu "Princeza Ksenija"

Blic - 24.06.2024

- Na autputu se zapalio automobil marke "citroen" beogradskih registarskih oznaka. U pitanju je samozapaljenje - rekli su iz policije za portal RTCG. Kako su kazali, nezgoda se dogodila kod tunela Vilac. Iz Monteputa su naveli da su požar ugasile vatrogasne ekipe.

Zapalio se automobil beogradskih registarskih oznaka na auto putu u Crnoj Gori

IndeksOnline - 24.06.2024

PODGORICA – Automobil marke “citroen” beogradskih registarskih oznaka zapalio se danas na autoputu “Princeza Ksenija”, povređenih nema. “Na autputu se zapalio automobil marke ‘citroen’ begradskih registarskkih oznaka.

Zapalio se automobil beogradskih registracija na auto-putu u Crnoj Gori: Nezgoda se dogodila kod tunela Vilac

Nova - 24.06.2024

Automobil marke "citroen" beogradskih registarskih oznaka zapalio se danas na autoputu "Princeza Ksenija" u Crnoj Gori, povređenih nema. „Na autoputu se zapalio automobil marke „citroen“ beogradskih registarskih oznaka.

POŽAR NA AUTO-PUTU Automobil sa BG tablicama gori u Crnoj Gori

ALO - 24.06.2024

"Na auto-putu se zapalio automobil marke sitroen begradskih registarskkih oznaka. U pitanju je samozapaljenje", rekli su iz policije za portal RTCG. Kako su kazali, nezgoda se dogodila kod tunela Vilac. Iz Monteputa su naveli da su požar ugasile vatrogasne ekipe.

PRETVORIO SE U BUKTINJU, ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA! Zapalio se automobil beogradskih registarskih oznaka na ...

Republika - 24.06.2024

Automobil marke "citroen" beogradskih registarskih oznaka zapalio se danas na auto-putu "Princeza Ksenija", povređenih nema. - Na autputu se zapalio automobil marke 'citroen' begradskih registarskih oznaka. U pitanju je samozapaljenje - rekli su iz policije za portal RTCG.

DRAMA U CRNOJ GORI! ZAPALIO SE AUTO BEOGRADSKIH TABLICA: Kamera zabeležila jezivu scenu, oglasila se crnogorska ...

Kurir - 24.06.2024

Automobil marke "sitroen" beogradskih registarskih oznaka zapalio se danas na auto-putu "Princeza Ksenija" . Povređenih nema. "Na auto-putu se zapalio automobil marke 'sitroen' begradskih registarskih oznaka. U pitanju je samozapaljenje", rekli su iz policije za portal RTCG.