TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BAŠ GA BRIGA: Luka Dončić šokirao Amerikance! Evo šta je izjavio slovenački biser, ni sami nećete verovati

Kurir - 15.04.2019

Logično, Dončić je blizu nagrade za najboljeg rukija, a jedinu ozbiljnu konkurenciju ima u košarkašu Atlante Tre Jangu. Međutim, Dončić je šokirao Ameriku izjavom: "Naravno da želim nagradu, ali iskreno, baš me briga. Idem kući, pogasiću sve društvene mreže i niko me neće naći".

"BAŠ ME BRIGA, NIKO ME NEĆE NAĆI" Dončić izjavom šokirao Amerikance

Blic - 15.04.2019

Mladi NBA košarkaš Luka Dončić u najužem je krugu da dobije priznaje za najboljeg početnika u najjačoj ligi na svetu, Ipak, on za to ne mari mnogo. - Želeo bih da pobedim, ali iskreno, baš me briga. Otići ću kući, ugasiću društvene mreže, neću znati šta se dogodilo.

Dončić: Iskreno, baš me briga

B92 - 15.04.2019

Košarkaš Dalas Meveriksa Luka Dončić je rekao da ga ne zanima da li će biti izabran za najboljeg novajliju u NBA ligi. Reprezentativac Slovenije je glavni kandidat, a njegov jedini konkurent je plejmejker Atlante Trej Jang. “Želeo bih da pobedim, ali iskreno, baš me briga.

DONČIĆ NE MOŽE BEZ ZVEZDE: Čim su crveno-beli uništili Budućnost morao je da se oglasi!

Espreso - 15.04.2019

Očigledno da se Dončiću izuzetno sviđa tima sa Malog Kalemegdana, pa se oglašava posle svake utakmice u kojoj crveno-beli igraju Poznato je kolika Luka Dončić voli Crvenu zvezdu i da kada je u mogućnosti isprati svaki meč svog omiljenog kluba.

IZ DALEKE AMERIKE: Dončić čestitao, a Zvezda je uzvratila EKSPRESNO, pogledajte i kako (FOTO)

Srbija Danas - 14.04.2019

Na novoj pobedi u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige košarkašima Crvene zvezde čestitao je i Luka Dončić. Igrač Dalas Maveriksa i reprezentativac Slovenije veliki je navijač crveno-belih, pa je iskoristio i ovaj povod. Luka je čestitao, a klub sa Malog Kalemegdana se zahvalio.