TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Premijer Španije razmatra raspisivanje prevremenih izbora

Blic - 11.02.2019

Španski premijer Pedro Sančes razmatra mogućnost raspisivanja prevremenih nacionalnih izbora za 14. aprila, izvestila je danas državna novinska agencija EFE, pozivajući se na neimenovane izvore iz vlade. Španski parlament u sredu glasa o Sančesovom predlogu budžeta za 2019.

ŠPANIJA KLJUČA ZBOG KATALONIJE Desetine hiljada demonstranata na ulici zahteva OSTAVKU PREMIJERA

Blic - 10.02.2019

Desetine hiljada građana protestovalo je danas u Madridu protiv predloga španskog premijera Pedra Sančesa o pokretnju dijaloga radi ublažavanja političkih tenzija u Kataloniji. Demonstranti su zahtevali ostavku Sančesa.

Madrid i Barselona na nogama, sudbina vlade pod znakom pitanja

RTS - 10.02.2019

U Madridu i Barseloni protesti protiv španske vlade i premijera Pedra Sančesa. Optužuju ga da je izdao Španiju, zbog dijaloga s katalonskim separatistima. Traže poštovanje španskog Ustava i raspisivanje vanrednih ...

ŠPANIJA KLJUČA ZBOG KATALONIJE Hiljade demonstranata na ulici zahteva OSTAVKU PREMIJERA

Blic - 10.02.2019

Više hiljada Španaca prisustvuje u Madridu mitingu političkih partija krajnje desnice koje zahtevaju ostavku premijera Pedra Sančeza. Konzervativna opoziciona Narodna partija i stranka desnog centra Građani organizovali su miting uz podršku stranke krajnje desnice Voks.

PAKAO U MADRIDU: Podnesi ostavku, urlaju hiljade ljudi premijeru Pedru Sančezu! (VIDEO)

Kurir - 10.02.2019

Proteste su organizovale konzervativne opozicione stranke Narodna partija i Građani, a podržala ih je i krajnje desničarska partija Voks (Vox), smatrajući da Sančez mora da odstupi jer pregovara s katalonskim separatistima.

Protesti u Madridu - najveći izazov Sančesu

RTV - 10.02.2019

Desetine hiljade građana protestovalo je danas u Madridu protiv predloga španskog premijera Pedra Sančesa o pokretanju dijaloga radi ublažavanja političkih tenzija u Kataloniji. Demonstranti su zahtevali ostavku Sančesa.

Protesti desničarskih partija, traži se ostavka vlade

B92 - 10.02.2019

Hiljade Španaca okupile su se danas na protestu u Madridu na poziv desničarskih partija sa zahtevom da socijalistički premijer Pedro Sančes podnese ostavku. Proteste su organizovale konzervativne opozicione stranke Narodna partija i Građani, a podržala ih je i krajnje ...

Veliki protesti u Madridu: Desnica zahteva ostavku premijera (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 10.02.2019

Proteste su organizovale konzervativne opozicione stranke Narodna partija i Građani, a podržala ih je i krajnje desničarska partija Voks (Vox), smatrajući da Sančes mora da odstupi jer pregovara s katalonskim separatistima.

Španija: Protesti desničarskih partija da vlada podnese ostavku

RTV - 10.02.2019

Hiljade Španaca okupile su se danas na protestu u Madridu na poziv desničarskih partija sa zahtevom da socijalistički premijer Pedro Sančes podnese ostavku. Proteste su organizovale konzervativne opozicione stranke Narodna partija i Građani, a podržala ih je i krajnje ...

Glas naroda: Nema pregovora sa separatistima (VIDEO)

Vesti Online - 10.02.2019

Desetine hiljade građana protestovalo je u Madridu protiv predloga španskog premijera Pedra Sančeza o pokretanju dijaloga radi ublažavanja političkih tenzija u Kataloniji. Demonstranti su zahtevali Sančezovu ostavku, prenosi Tanjug.

Protesti u Madridu – najveći izazov Sančesu

Politika - 10.02.2019

MADRID - Desetine hiljade građana protestovalo je u Madridu protiv predloga španskog premijera Pedra Sančesa o pokretanju dijaloga radi ublažavanja političkih tenzija u Kataloniji. Demonstranti su zahtevali ostavku Sančesa.

Sančes: Kao opozicionar bio sam uz Rahoja zbog Katalonije

Blic - 10.02.2019

Španski premijer Pedro Sančes poručio je političkim protivnicima koji su danas na protestu u Madridu tražili njegovu ostavku, da je on dok je bio opozicioni lider podržavao tadašnjeg premijera Marijana Rahoja po pitanju situacije u Kataloniji.

Protesti u Madridu – najveći izazov Sančesu

B92 - 10.02.2019

Madrid -- Desetine hiljade građana protestovalo je u Madridu protiv predloga premijera Pedra Sančesa o pokretnju dijaloga radi ublažavanja političkih tenzija u Kataloniji Demonstranti su zahtevali ostavku Sančesa.

Oglasio se španski premijer

B92 - 11.02.2019

Španski premijer Pedro Sančes je poručio da je on dok je bio opozicioni lider podržavao tadašnjeg premijera Marijana Rahoja po pitanju situacije u Kataloniji. On je to poručio političkim protivnicima koji su na protestu u Madridu tražili njegovu ostavku.

Španci ustaju protiv Sančesa, neće "popust" Kataloncima

Mondo - 11.02.2019

Desetine hiljade građana protestovalo je u nedelju u Madridu protiv predloga španskog premijera Pedra Sančesa o pokretnju dijaloga radi ublažavanja političkih tenzija u Kataloniji. Demonstranti su zahtevali ostavku Sančesa.

Burno u Španiji: Vreme je za vanredne izbore?

Vesti Online - 11.02.2019

Španski premijer Pedro Sančes razmatra mogućnost raspisivanja prevremenih nacionalnih izbora za 14. april, izvestila je danas državna novinska agencija EFE, pozivajući se na neimenovane izvore iz vlade. Tweet EPA/Luca Piergiovanni Protestanti u Madridu traže Sančesovu ostavku ...