TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DO SADA NEVIĐENO U SRPSKOM FUDBALU: Crveno-beli odradili ONLAJN trening!

Srbija Danas - 26.03.2020

Dok lopta miruje na superligaškoj sceni, fudbaleri Vojvodine potrudili su se da ostvare nešto do sada neviđeno u srpskom fudbalu. Novosađani su odradili prvi zajednički onlajn trening otkako su, usled vanrednog stanja i pandemije korona virusa, pre desetak dana bili prinuđeni da ...

Voša počela treninge, po uzoru na evropske velikane!

Sportske.net - 26.03.2020

Nema pauze, Novosađani daju gas. Fudbaleri Vojvodine odradili su svoj prvi zajednički onlajn trening od kako su, usled vanrednog stanja i pandemije koronavirusa, pre desetak dana bili prinuđeni da obustave svoj redovni trenažni proces u FC Vujadin Boškov.

Stručno mišljenje iz Novog Sada - zašto sezonu treba proglasiti gotovom

Mozzart Sport - 25.03.2020

Odluku o tome da li će se zamrznuta fudbalska sezona nastaviti, a to važi i za Srbiju, doneće čelnici Fudbalskog saveza, Zajednice Superligaša, klubova... Ali, valjalo bi čuti i reči stručnjaka. Onih koji vode brigu o zdravlju ili o spremnosti igrača.

Poruka iz Novog Sada - Neregularno je nastaviti takmičenje u Superligi!

Sportske.net - 25.03.2020

Stručna poruka iz Vojvodine, najpravednije da prvenstvo bude završeno? Prošlo je već desetak dana od kako su fudbaleri Vojvodine, kao i svih drugih timova u zemlji, prestali sa održavanjem treninga. Vanredno stanje i pandemija izazvana koronavirusom uslovili su da kretanje i ...

Srpski fudbal ovo nije doživeo

ALO - 26.03.2020

Fudbaleri Vojvodine su odradili prvi zajednički onlajn trening otkako su, usled vanrednog stanja i pandemije korona virusa, pre desetak dana bili prinuđeni da obustave redovne treninge u Sportskom centru "Vujadin Boškov".