TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VELIKI POŽAR U HRVATSKOJ Gori fabrika za preradu drveta, na licu mesta oko 50 vatrogasaca

Blic - 22.04.2021

Veliki požar izbio je u fabrici stolarije i prerade drveta u Valpovu. Na lice mesta izašlo je oko 50 vatrogasaca, a većina pogona je bila u plamenu, piše hrvatski Dnevnik. Veliki požar izbio je u fabrici stolarije i za preradu drveta u Valpovu.

Veliki požar u Hrvatskoj gasilo 50 vatrogasaca

Nova - 22.04.2021

Veliki požar je buknuo u fabrici za preradu drveta blizu Osijeka. Povređenih nije bilo, a požar je gasilo 50 vatrogasaca. Požar je ugašen i stavljen pod kontrolu, pa više nema opasnosti od proširenja, rekao je Hini zapovednik valpovačkog DVD-a Stjepan Koški.

Veliki požar u tvornici u Valpovu: Gasilo ga 50 vatrogasaca, dim prekrio grad

N1 - 22.04.2021

U tvornici stolarije i prerade drva u Valpovu izbio je veliki požar. Na teren su izašli svi vatrogasci DVD-a Valpovo. Zapovjednik DVD-a Stjepan Koški kazao je za Dnevnik.hr da je požar stavljen pod kontrolu, a na teren je izašlo oko 50 vatrogasaca s 13 vatrogasnih kola.

50 VATROGASACA SE BORI SA STIHIJOM: Paklen požar u Valpovu, gori FABRIKA

Espreso - 22.04.2021

Gusti dim je prekrio grad, a u gašenju vatre učestvovalo je 12 vatrogasnih vozila i oko 50 vatrogasaca U požaru koji je tokom popodneva buknuo u fabrici za preradu drveta i stolariju u Valpovu, blizu Osijeka, nije bilo povređenih.

Požar tvrtke u Valpovu. Na terenu bilo oko 50-ak vatrogasaca

Vecernji.hr - 22.04.2021

Zoran Kon, glasnogovornik osječke policije, rekao je kako su vatrogasci iz svih obližnjih mjesta izašli na intervenciju. U požaru koji je tijekom popodneva buknuo u valpovačkoj tvornici za preradu drva i stolariju nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar je stavljen pod nadzor, ...

Požar progutao tvornicu drvene stolarije u Valpovu, vatrogasci će ondje dežurati cijelu noć

24sata.hr - 22.04.2021

Vatrogasci iz Valpova i okolice, njih najmanje 40, i dalje su na požarištu u Tvornici stolarije i drvene građe Silvan grupe u Ulici Josipa Jurja Strossmayera. POGLEDAJTE VIDEO: Prema prvim informacijama, vatrogasci su prvu dojavu o katastrofi dobili oko 17 sati i odmah izašli na ...

POGLEDAJTE VIDEO Veliki požar izbio u tvornici u Valpovu: Vatra stavljena pod kontrolu, vatrogasci će na požarištu biti ...

Dnevnik.hr - 22.04.2021

U tvornici stolarije i prerade drva u Valpovu izbio je veliki požar. Na teren je izašlo oko 50 vatrogasaca, a gorio je veći dio postrojenja. Galerija + 3 Veliki požar izbio je u tvronici stolarije i za drvnu preradu u Valpovu.

VIDEO Buktinja u Valpovu: 40 vatrogasaca bori se s požarom

24sata.hr - 22.04.2021

Vatrogasci su oko 17 sati dobili dojavu o požaru u Valpovu, a zapovjednik DVD-a Valpovo, Stjepan Koški , uz svoje vatrogasce prvi je izašao na teren. POGLEDAJTE VIDEO: Požar u stolariji u Valpovu Javio nam se usred gašenja požara.

Veliki požar u tvornici u Valpovu, gasilo ga 50 vatrogasaca, dim prekrio grad

Index.hr - 22.04.2021

U TVORNICI stolarije i prerade drva u Valpovu izbio je veliki požar. Na teren su izašli svi vatrogasci DVD-a Valpovo. Zapovjednik DVD-a Stjepan Koški kazao je za Dnevnik.hr da je požar stavljen pod kontrolu, a na teren je izašlo oko 50 vatrogasaca s 13 vatrogasnih kola.

VELIKI POŽAR U HRVATSKOJ! 50 vatrogasaca moralo da interveniše... vatra zahvatila više prostorija!

Informer - 22.04.2021

Veliki požar izbio je u fabrici stolarije i prerade drveta u Valpovu. Na lice mesta izašlo je oko 50 vatrogasaca, a većina pogona je bila u plamenu, piše hrvatski Dnevni Veliki požar izbio je u fabrici stolarije i za preradu drveta u Valpovu.

VIDEO Veliki požar u tvornici u Valpovu, gasilo ga 50 vatrogasaca, dim prekrio grad

Index.hr - 22.04.2021

U POŽARU koji je tijekom popodneva buknuo u valpovačkoj tvornici za preradu drva i stolariju nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar je stavljen pod nadzor, doznaje se u valpovačkoj dobrovoljnoj vatrogasnoj postrojbi (DVD).

GUST CRNI DIM PREKRIO GRAD: Veliki požar u fabrici drveta gasilo hrvatskih 50 vatrogasaca

Novosti - 22.04.2021

Gusti dim je prekrio grad, a u gašenju vatre učestvovalo je 12 vatrogasnih vozila i oko 50 vatrogasaca. Požar je ugašen i stavljen pod kontrolu i više nema opasnosti od proširenja, rekao je Hini šef valpovačkog DVD-a Stjepan Koški.

Hrvati zapalili fabriku drva, požar gasilo 50 vatrogasaca

B92 - 22.04.2021

U požaru koji je tokom popodneva buknuo u fabrici za preradu drveta i stolariju u Valpovu, blizu Osijeka, nije bilo povređenih. Gusti dim je prekrio grad, a u gašenju vatre učestvovalo je 12 vatrogasnih vozila i oko 50 vatrogasaca.