TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UDES NA AUTOPUTU Saobraćaj otežan nakon PREVRTANJA KAMIONA kod Kruševca (VIDEO)

Blic - 11.09.2019

Na autoputu Beograd-Niš kod Kruševca je došlo do prevrtanja kamiona u kojem, kako se saznaje, na sreću nema povređenih. Iz kamiona koji je prevozio kamen duž celog puta se rasuo tucanik, ali i delići prozorskog stakla.

KARAMBOL NA AUTO-PUTU KOD KRUŠEVCA: Prevrnuo se kamion, saobraćaj otežan (VIDEO)

Kurir - 11.09.2019

Na auto-putu Beograd-Niš kod Kruševca prevrnuo se kamion, a kako se saznaje, na sreću nema povređenih. Iz kamiona koji je prevozio kamen duž celog puta se rasuo tucanik, ali i delići prozorskog stakla. Upravo iz ovog razloga saobraćaj se na ovoj deonici auto-puta odvija otežano.

Prevrnuo se kamion na auto-putu, saobraćaj otežan (VIDEO)

Novosti - 11.09.2019

Na snimku sa lica mesta vidi se karambol koji je ostao na auto-putu nakon što se vozilo prevrnulo, kao i vozila koja se usporeno i oprezno kreću Na auto-putu Beograd-Niš kod Kruševca je došlo do prevrtanja kamiona u kojem, kako se saznaje, na sreću nema povređenih.

Drama na auto-putu beograd-niš

ALO - 11.09.2019

Saobraćaj se odvija usporeno Na auto-putu Beograd-Niš kod Kruševca je došlo do prevrtanja kamiona u kojem, kako se saznaje, na sreću nema povređenih. Iz kamiona koji je prevozio kamen duž celog puta se rasuo tucanik, ali i delići prozorskog stakla.

Prevrnuo se kamion na auto-putu kod Kruševca, kamen se rasuo po asfaltu: Vozač se jedva izvukao

Telegraf - 11.09.2019

Vozač je jedva uspeo da se izvuče iz polupane kabine nakon nesreće Na auto-putu kod Kruševca je došlo do u kojem, kako saznajemo, na sreću nema povređenih. Iz kamiona koji je prevozio kamen duž celog puta se rasuo tucanik, ali i delići prozorskog stakla.

(VIDEO) KAMION SE PREVRNUO NA AUTO-PUTU KOD KRUŠEVCA! Cela deonica blokirana zbog rasutog kamenja

Informer - 11.09.2019

Na auto-putu Beograd-Niš kod Kruševca je došlo do prevrtanja kamiona u kojem, kako saznajemo, na sreću nema povređenih Iz kamiona koji je prevozio kamen duž celog puta se rasuo tucanik, ali i delići prozorskog stakla.

PINK.RS ZABELEŽIO UŽASNU SCENU NA AUTO-PUTU KOD KRUŠEVCA: Kamion se prevrnuo na bok, cela deonica BLOKIRANA zbog ...

Pink - 11.09.2019

Nesvakidašnja drama na auto-putu Beograd-Niš. Na auto-putu Beograd-Niš kod Kruševca je došlo do prevrtanja kamiona u kojem, kako saznajemo, na sreću nema povređenih. Autor: Pink.rs. Iz kamiona koji je prevozio kamen duž celog puta se rasuo tucanik, ali i delići prozorskog stakla.

KAMION SE PREVRNUO NA AUTO-PUTU KOD KRUŠEVCA! Cela deonica blokirana zbog rasutog kamenja (VIDEO)

Srbija Danas - 11.09.2019

Na auto-putu Beograd-Niš kod Kruševca je došlo do prevrtanja kamiona u kojem, kako saznajemo, na sreću nema povređenih. Upravo iz ovog razloga saobraćaj se na ovoj deonici auto-puta odvija otežano. Policija još uvek nije izašla na mesto događaja, ali je vozač obavestio nadležne ...