TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NATO: Kosovska policija izvela akciju sprovođenja zakona

Al Jazeera - 13.10.2021

NATO operaciju kosovske policije vidi kao “akciju sprovođenja zakona” i u stalnoj je komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima međunarodne zajednice, rečeno je iz sjedišta NATO u Briselu za Tanjug.

NATO: Policija Kosova izvela akciju sprovođenja zakona

Nova - 13.10.2021

Kfor je u potpunosti usredsređen na sprovođenje svog mandata kako bi nastavio da obezbeđuje sigurno okruženje i slobodu kretanja za sve zajednice na Kosovu i da podržava sprovođenje nedavnog aranžmana Beograda i Prištine o deeskalaciji na severu Kosova.

Oglasio se NATO

B92 - 13.10.2021

NATO današnju operaciju kosovske policije vidi kao "akciju sprovođenja zakona", prenose albanski mediji. Prema navodima "Kohe" misija KFOR-a na Kosovu i Metohiji bila je upoznata sa događajima i u komunikaciji sa vlastima.

NATO: Policija Kosova izvela akciju sprovođenja zakona

Danas - 13.10.2021

KFOR i njegova komanda NATO su danas saopštili da je Policija Kosova izvela akciju sprovođenja zakona i da su u stalnom kontaktu sa relevantnim kosovskim institucijama, prenela je prištinska agencija telegrafi.com.

NATO: Kosovska policija sprovodi operaciju primjene zakona

N1 - 13.10.2021

Specijalne jedinice kosovske policije upale su jutros u opštine na sjeveru Kosova u sklopu, kako su saopštili, akcije protiv šverca. Tokom akcije došlo je sukoba sa lokalnim stanovništvom u kojima je povrjeđeno na desetine, a teško ranjeno jedno lice.

NATO za Tanjug: Nastavljamo da obezbeđujemo sigurnost na KiM

RTV - 13.10.2021

Povodom ponovnog nasilja na Severu KiM nad pripadnicima srpske zajednice, iz sedišta NATO u Briselu za Tanjug kažu da su u stalnoj je komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima međunarodne zajednice.

Za Vučića je ovo pakao, ali šta god da odluči znam i verujem da će biti u interesu Srba i Srbije!

Informer - 13.10.2021

Glavni i odgovorni urednik "Informera"Dragan J. Vučićević komentarisao je dešavanja na Kosovu i Metohiji i zapitao se šta rade KFOR i NATO. On je stakao da po svim sporazumima ROSU ne sme da bude na severu Kosova Šta je još potrebno da se desi da Međunarodna zajednice, EU, NATO ...

Oglasio se NATO: Nastavljamo da obezbeđujemo sigurnost na KiM!

Informer - 13.10.2021

Povodom ponovnog nasilja na Severu KiM nad pripadnicima srpske zajednice, iz sedišta NATO u Briselu za Tanjug kažu da su u stalnoj je komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima međunarodne zajednice.

OGLASIO SE NATO! Evo šta kažu povodom nasilja kosovske policije nad Srbima

Srbija Danas - 13.10.2021

Povodom ponovnog nasilja na Severu KiM nad pripadnicima srpske zajednice, iz sedišta NATO u Briselu kažu da su u stalnoj komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima međunarodne zajednice.

OGLASIO SE NATO ZBOG DEŠAVANJA NA KOSOVU: Evo šta je poručio tamošnji zvaničnik povodom nasilja ROSU

Kurir - 13.10.2021

Povodom ponovnog nasilja na Severu KiM nad pripadnicima srpske zajednice , iz sedišta NATO u Briselu kažu da su u stalnoj je komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima međunarodne zajednice.

"U STALNOJ SMO KOMUNIKACIJI SA SVIM RELEVANTNIM INSTITUCIJAMA": Oglasio se NATO nakon nasilja na Kosovu

Espreso - 13.10.2021

U sedištu NATO dodaju da KFOR nastavlja da podržava primenu nedavnog dogovora o deeskalaciji na severu Kosova Povodom ponovnog nasilja na Severu KiM nad pripadnicima srpske zajednice, iz sedišta NATO u Briselu kažu da su u stalnoj komunikaciji sa svim relevantnim institucijama ...

NATO POSLAO PORUKU POVODOM NASILJA ROSU NA KOSOVU: Evo šta je rekao zvaničnik iz Brisela!

Mondo - 13.10.2021

"Do zuba naoružani" specijalci i pripadnici policijski snaga pucali su bojevom municijom, bacali su suzavac i šok bombe na Srbe koji su se okupili da odbrane svoj grad. "Kosovska policija sprovodi operaciju primene zakona širom Kosova.

LICEMERNO SAOPŠTENJE NATO O SITUACIJI NA KIM: Policija sprovodi zakone, u stalnom smo kontaktu!

Republika - 13.10.2021

- Kosovska policija sprovodi operaciju primene zakona širom Kosova. Misija KFOR, koju vodi NATO, u stalnoj je komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na Kosovu i sa predstavnicima meðunarodne zajednice i ostaje potpuno usredsređena na svakodnevno sprovođenje svog mandata ...

"Policija Kosova izvela akciju sprovođenja zakona"

RTCG - 13.10.2021

P.R. [ Beta ] KFOR i njegova komanda NATO su danas saopštili da je Policija Kosova izvela akciju sprovođenja zakona i da su u stalnom kontaktu sa relevantnim kosovskim institucijama, prenijela je prištinska agencija telegrafi.com.

OGLASIO SE NATO Operacija kosovske policije je "akcija sprovođenja zakona"

Blic - 13.10.2021

Prema navodima "Kohe" misija KFOR-a na Kosovu i Metohiji bila je upoznata sa događajima i u komunikaciji sa vlastima. Zvaničnik NATO-a rekao je za Radio Slobodna Evropa da "kosovska policija sprovodi operaciju sprovođenja zakona na celom Kosovu" i da je misija KFOR-a pod ...

NATO o akciji kosovske policije: Samo su sprovodili zakon

Avaz - 13.10.2021

NATO je današnju operaciju kosovske policije vidi kao akciju sprovođenja zakona, prenose mediji. Prema navodima KOHA-e misija KFOR-a na Kosovu bila je upoznata sa događajima i u komunikaciji sa vlastima. Zvaničnik NATO-a rekao je za Radio Slobodna Evropa da "kosovska policija ...

NATO: Današnja akcija policije je sprovođenje zakona na celom Kosovu

IndeksOnline - 13.10.2021

MITROVICA – NATO današnju operaciju kosovske policije vidi kao akciju sprovođenja zakona, prenose albanski mediji. Prema navodima “Kohe”, misija KFOR-a na Kosovu bila je upoznata sa događajima i u komunikaciji sa vlastima.