TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Merkel i Makron pritiskaju Tačija i Haradinaja

Tanjug - 20.06.2019

Merkel i Makron pritiskaju Tačija i Haradinaja Predstavnici Berlina i Pariza tokom ove nedelje održaće niz nezvaničnih sastanaka sa političkim predstavnicima Prištine, Ramušem Haradinajem i Hašimom Tačijem, kako bi pripremili sastanak 1. jula u Parizu, piše Blic.

MERKELOVA I MAKRON UDARILI ŠAMARČINU ALBANCIMA! Haradinaju i Tačiju nije dobro posle ovih reči iz Berlina i Pariza

Espreso - 20.06.2019

Nešto se sprema... Predstavnici Berlina i Pariza tokom ove nedelje održaće niz nezvaničnih sastanaka sa političkim predstavnicima Prištine, Ramušem Haradinajem i Hašimom Tačijem, kako bi pripremili sastanak 1. jula u Parizu .

Mediji: Nema mesta za kiks, Angela i Makron "ispod žita" pritiskaju Haradinaja i Tačija

B92 - 20.06.2019

Beograd -- Predstavnici Berlina i Pariza tokom ove nedelje održaće niz nezvaničnih sastanaka s Haradinajem i Tačijem, kako bi pripremili sastanak 1. jula u Parizu. To piše današnji Blic, pozivajući se na izvor iz diplomatskih krugova.

VELIKI PRITISAK NA TAČIJA I HARADINAJA! Berlin i Pariz ubeđuju Prištinu da ukine takse, Merkel i Makron nemaju prava na ...

Srbija Danas - 20.06.2019

Kako kaže izvor lista iz diplomatskih krugova, nekoliko sastanaka je već održano. Kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron nemaju više prostora za kiks: još jedan susret regionalnih lidera bez ikakvog rezultata, kao onaj u Berlinu, bio bi njihov debakl.

Sastanci "ispod žita" sa rukovodstvom Prištine - Makron i Merkel ne žele novi debakl

RTV - 20.06.2019

Predstavnici Berlina i Pariza tokom ove nedelje održaće niz nezvaničnih sastanaka sa političkim predstavnicima Prištine, Ramušem Haradinajem i Hašimom Tačijem, kako bi pripremili sastanak 1. jula u Parizu, piše Blic.

MERKELOVA I MAKRON UDARILI ŠAMARČINU ALBANCIMA! Haradinaju i Tačiju nije dobro posle ovih reči iz Berlina i Pariza

Pravda - 20.06.2019

Predstavnici Berlina i Pariza tokom ove nedelje održaće niz nezvaničnih sastanaka sa političkim predstavnicima Prištine, Ramušem Haradinajem i Hašimom Tačijem, kako bi pripremili sastanak 1. jula u Parizu. Kako navode srpski mediji, pozivajući se na izvore iz diplomatskih ...