TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KG: 12 sati nag bio zaglavljen u prolazu od 20 cm

B92 - 16.04.2018

Kragujevac -- Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 cm u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade Vatrogasci su primili dojavu tek jutros oko 10 časova o čoveku koji je zaglavljen između dva objekta u Ulici ...

Kragujevački spasioci su dobili HITAN POZIV, ali nisu ni slutili da će ih zateći OVAJ PRIZOR!

BKTV - 16.04.2018

Akcija! Kragujevački vatrogasci-spasioci izvukli su muškarca koji se zaglavio u prolazu širokom 20 centimetara između kuće i stambene zgrade. Informaciju da se muškarac zaglavio u prolazu između dva stambena objekta, vatrogasci su dobili posle deset časova.

Neverovatno: Goli Kragujevčanin zaglavljen 12 sati

Mondo - 16.04.2018

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 centimetara između dva objekta Ulici Milovana Gušića u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade u tom gradu.

DRAMA U KRAGUJEVCU TRAJALA 40 MINUTA: Muškarac upao u prolaz između kuće i zgrade, SPASLI GA VATROGASCI!

Kurir - 16.04.2018

Kragujevački vatrogasci-spasioci izvukli muškarca koji se zaglavio u prolazu širokom 20 centimetara između kuće i stambene zgrade. Informaciju da se muškarac zaglavio u prolazu između dva stambena objekta, vatrogasci su dobili posle deset časova.

LUDA PRIČA IZ KRAGUJEVCA! 12 sati POTPUNO GO bio zaglavljen u prolazu od 20 cm, VATROGASCI GA JEDVA SPASLI!

Informer - 16.04.2018

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 cm u Kragujevcu izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade Vatrogasci su primili dojavu tek jutros oko 10 časova o čoveku koji je zaglavljen između dva objekta u Ulici Milovana ...

Kragujevac: Izvučen muškarac zaglavljen u prolazu od 20 centimetara

Novi Magazin - 16.04.2018

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 centimetara izmedju dva objekta Ulici Milovana Gušića u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade u tom gradu.

DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM: Muškarac se zaglavio u uskom prolazu, vatrogasci ga izvukli na NEVEROVATAN NAČIN!

Dnevno - 16.04.2018

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 centimetara između dva objekta Ulici Milovana Gušića u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade u tom gradu.

Vatrogasci spasavali golog Kragujevčanina zaglavljenog 12 sati u prolazu, dan nakon što su ga izvadili iz reke

Telegraf - 16.04.2018

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 cm u Kragujevcu izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade su primili dojavu tek jutros oko 10 časova o čoveku koji je zaglavljen između dva objekta u Ulici Milovana Glišića, a akcija ...