TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vučić: Vreme je da se ujedinimo

RTS - 15.04.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se, kako kaže, samo zajedno mogu boriti za srpske interese, posebno na Kosovu i Metohiji i u celom ...

Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo

Tanjug - 15.04.2019

Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za naše interese, posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu.

Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo. Ultimatum i ucene ne prihvatamo (FOTO)

Pink - 15.04.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za nase interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu.

Srbi, braćo, vreme je za jedinstvo: Vučić na mitingu šalje SNAŽNU PORUKU celom našem narodu

Srbija Danas - 15.04.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za naše interese i to posebno na Kosovu i Metohiji! - Nakon gluposti i istinskog debakla skupa u organizaciji (Dragana) Ðilasa, ...

Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo

B92 - 15.04.2019

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za nase interese. Vučić je naglasio da se to posebno odnosi na interese na Kosovu i Metohiji, kao i u celom regionu.

TO JE OD PRESUDNOG ZNAČAJA! Vučić: Srbi, vreme je da se ujedinimo!

Informer - 15.04.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za nase interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu.

Vučić: Važno je da pozovemo ljude, ne političke stranke, na jedinstvo i ujedinjenje

RTV - 15.04.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za naše interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu.

VUČIĆ POZVAO NA SLOGU: Srbi, vreme je da se ujedinimo!

Kurir - 16.04.2019

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za naše interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu.

Vučić pred važan sastanak u Berlinu: Srbi, vreme je da se ujedinimo oko važnih pitanja

Telegraf - 16.04.2019

Predsednik Srbije je rekao da je jedinstvo od presudnog značaja, kao i da će to ljudi u Srbiji i te kako dobro razumeti poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za naše interese posebno na Kosovu i Metohiji i ...

ACA UJEDINITELJ: Vučić izašao sa novom idejom! Hoće jedinstvo, ali nešto tu ne štima

Pravda - 16.04.2019

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za naše interese. Vučić je naglasio da se to posebno odnosi na interese na Kosovu i Metohiji, kao i u celom regionu.