TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Obaveštajne agencije: Rusija će se mešati u kongresne izbore

ALO - 13.02.2018

Rusija je rešena da se umeša u novembarske kongresne izbore u SAD, upozorili su najviši američki obaveštajni zvaničnici, prenosi Glas Amerike. Den Kouts, direktor Nacionalnih obaveštajnih službi izjavio je pred senatskim Odborom za obaveštajna pitanja da Rusija vidi kongresne ...

Američki obaveštajci očekuju mešanje Rusije u izbore u SAD

N1 - 13.02.2018

Vlada predsednika SAD Donalda Trampa predviđa da će se Rusija mešati u izbore za Kongres na jesen, pritom izvodeći sve odvažnije sajber-operacije i kampanje dezinformacija protiv SAD i njihovih saveznika, saopštile su američke obaveštajne agencije.

Rusija i Amerika - nastavlja se RAT U RUKAVICAMA

Blic - 14.02.2018

Den Kouts, direktor Nacionalnih obaveštajnih službi izjavio je pred senatskim Odborom za obaveštajna pitanja da Rusija vidi kongresne izbore na sredini predsednikovog mandata kao potencijalnu metu za svoje operacije vršenja uticaja.

Američki obaveštajci očekuju ruske napade na izbore

Novi Magazin - 13.02.2018

Vlada predsednika SAD Donalda Trampa predviđa da će se Rusija mešati u izbore za Kongres na jesen, pritom izvodeći sve odvažnije sajber-operacije i kampanje dezinformacija protiv SAD i njihovih saveznika, saopštile su danas američke obaveštajne agencije.

OBAVEŠTAJNE AGENCIJE: Rusija će se mešati u kongresne izbore

Novosti - 14.02.2018

Rusija je rešena da se umeša u novembarske kongresne izbore u SAD, upozorili su najviši američki obaveštajni zvaničnici Rusija je rešena da se umeša u novembarske kongresne izbore u SAD, upozorili su najviši američki obaveštajni zvaničnici, prenosi Glas Amerike.

AMERIČKI OBAVEŠTAJCI: Rusija će se mešati u kongresne izbore

Kurir - 14.02.2018

Den Kouts, direktor Nacionalnih obaveštajnih službi izjavio je pred senatskim Odborom za obaveštajna pitanja da Rusija vidi kongresne izbore na sredini predsednikovog mandata kao "potencijalnu metu za svoje operacije vršenja uticaja".

Američki obaveštajci složni: Rusija se mešala i mešaće se

B92 - 14.02.2018

Vašington -- Rusija je rešena da se umeša u novembarske kongresne izbore u SAD, upozorili su najviši američki obaveštajni zvaničnici, prenosi Glas Amerike. Den Kouts, direktor Nacionalnih obaveštajnih službi izjavio je pred senatskim Odborom za obaveštajna pitanja da Rusija vidi ...