TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zbog visokih temperatura savjetuje se oprez i pravljenje pauza u vožnji

N1 - 02.08.2020

Zbog visokih dnevnih temperatura, preporučuje se da na duža putovanja krećete u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima, a ukoliko ipak putujete tokom dana, pravite češće pauze. Savjetuje se oprezna vožnja, obavezno držanje odstojanja između vozila, te izbjegavanje ...

Saznajte na kojim putnim dionicama su u toku radovi

Avaz - 02.08.2020

Saobraćaj je zbog radova obustavljen u tunelima Vinac (Jajce - Donji Vakuf) i Jasen (Prozor - Jablanica), a vozila saobraćaju obilaznicama oko tunela, saopćeno je iz BIHAMK-a . Zbog radova na mostu u mjestu Reljevo na magistralnom putu Jošanica - Rajlovac, kao i na mostu preko ...

Potrebna oprezna vožnja zbog jutarnje magle u kotlinama i uz riječne tokove

Vijesti.ba - 01.08.2020

Jutarnja magla smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove, pa iz BIHAMK-a vozače pozivaju na pojačan oprez. Zbog održavanja auto trke, saobraćaj će danas od 09:00 do 18:00 sati biti obustavljen na dionici magistralnog puta Vojkovići-Krupac.

Potrebna oprezna vožnja zbog magle, na granici nema dužih zadržavanja

Avaz - 01.08.2020

Jutarnja magla smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove, pa iz BIHAMK -a vozače pozivaju na pojačan oprez. Zbog održavanja auto trke, saobraćaj će danas od 9 do 18 sati biti obustavljen na dionici magistralnog puta Vojkovići-Krupac.

Jutarnja magla na putevima u BiH, poziv vozačima na oprez

N1 - 01.08.2020

Jutarnja magla smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove, pa vozače pozivamo na pojačan oprez, saopćeno je jutros iz BiHAMK-a. Zbog održavanja auto trke, saobraćaj će danas od 09:00 do 18:00 sati biti obustavljen na dionici magistralnog puta Vojkovići-Krupac.